Caută
Close this search box.

Molde – Brann ponturi pariuri 10.08.2020

Molde nu isi mai permite pasi gresiti in Eliteserien daca doreste sa se mentina in lupta pentru titlu, Bodo Glimt are deja un avans de 4 puncte. Elevii lui Erling Moe tintesc toate cele 3 puncte luni seara cand de la ora 21.30 vor da piept cu Brann, intr-o partida ce poate fi urmarita pe Eurosport.

Molde Brann ponturi pariuri 10 08 2020

Molde.

Victoria este singura sa varianta in acest meci, echipa pregatita de Erling Moe este a 2-a clasata in Eliteserien cu 31 de puncte, la 4 distanta de Bodo Glimt liderul campionatului norvegian.

Vine dupa un succes categoric reusit pe Aker Stadium, 5-0 in fata lui Start, a fost a 6-a victorie consecutiva din tot atatea meciuri jucate sezonul acesta pe teren propriu.

A bifat si doua infrangeri, ambele in deplasare cu liderul Bodo Glimt si Sandefjord, ultima oarecum surprinzatoare dat fiind faptul ca pornea din postura de favorita certa.

Ohi Omoijuanfo, Hussain Etzaz si James Leke fiecare avand cate 6 reusite in acest sezon  sunt cei mai buni marcatori ai echipei,

statistici Brann vs Molde Brann.

Este pe o panta descendenta dupa un start lansat de campionat cu doua victorii in primele doua etape, acum echipa pregatita de Lars Nilsen are 5 partide in care nu a cunoscut succesul, 3 infrangeri si doua remize fiind rezultatele obtinute in acest interval.

Astfel locul 8 pe care se afla in prezent cu 15 puncte este unul care reflecta evolutiile sale oscilante si lipsa de forma din ultima perioada.

In deplasare a pierdut precedentele 3 intalniri, incasand 9 goluri si marcand unul singur, asta dupa ce in primele 3 disputate bifase doua victorii si o remiza.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Molde (4-3-3): Andreas Linde – Henry Wingo, Ellingsen,  Bjornbakk, Kitolano – Aursnes, Etzaz Hussain – Christensen, Eikrem, Knudtzon – Leke.

Brann ( 4-2-3-1): Oppal – Teniste, Kolskogen, Foren, Kristiansen – Haugen, Pedersen, Barmen – Koomson, Bamba, Taylor.

 

Vezi toate cotele pentru Molde- Brann!

Absenti.

  • Molde: Mathis Bolly, Kristoffer Haraldseid – accidentati.
  • Brann: nu sunt.

Istoric Confruntari Directe.

  • Editia precedenta de Eliteserien ambele partide dintre Molde si Branns-au terminat la egalitate, dar pana atunci gazdele de azi aveau o serie de 3 victorii consecutive.

Ponturi Belgia Jupiler League: Leuven – Eupen, cota 1.67!

Ponturi pariuri Molde – Brann – Lily84.

Oaspetii nu traverseaza o perioada foarte buna de forma, vin dupa 5 meciuri fara victorie, 3 esecuri si doua remize, de asemenea au pierdut precedentele 3 deplasari in care au incasat 9 goluri si au marcat unul singur.

Molde vine dupa 6 victorii consecutive pe teren propriu, marcand 21 de goluri si primind doar 3, clar cele doua formatii vin cu moral diferit pe Aker Stadium.

Mizez pe un succes al gazdelor, au un lot mult mai bun, sunt intr-o forma excelenta acasa, in plus inscriu destul de lejer goluri, iar defensiva este una foarte sigura pe teren propriu.

Pronostic Molde – Brann: victorie Molde – 1.60