Molde – Rapid Viena ponturi pariuri 29.10.2020

Molde - Rapid Viena ponturi pariuri 29102020

Molde a reusit in primul meci din aceasta grupa o victorie in deplasare, iar acum norvegienii tintesc cele 3 puncte puse in joc in confruntarea cu Rapid Viena. Austriecii sunt insa o formatie foarte ofensiva, ca de altfel si adversarii lor, din acest motiv pentru acest meci recomand o cota 1.64 oferita de Unibet la piata de goluri.

Molde - Rapid Viena ponturi pariuri 29102020

Molde.

Echipa pregatita de Erling Moe a castigat primul meci din faza grupelor, 2-1 pe terenul irlandezilor de la Dundalk, un adversar incomod, care a si deschis scorul, insa Etzaz Hussain si Omoijuanfo Ohi au marcat pentru o victorie importanta.

Vine dupa 4 victorii consecutive, celei amintite anterior i se adauga alte 3 in campionat cu Brann, Bodo Glimt si Stromsgodset, insa in toate trebuie remarcat ca a si primit gol in fiecare dintre ele.

A participat initial in preliminariile Champions League unde a evoluat in 4 tururi preliminare, in primele 3 le-a depasit pe rand pe KuPS, Celje, Quarabag, insa in play-off a fost eliminata de Ferencvaros dupa 3-3 in Norvegia si 0-0 la retur.

Pe teren propriu a disputat 13 partide in sezonul actual inregistrand 10 victorii, o remiza si doua esecuri.

Rapid Viena.

Oaspetii au deschis scorul in partida cu Arsenal Londra, insa nu au putut pastra acel avantaj, insularii au punctat de doua ori pe tabela de marcaj si si-au adjudecat victoria.

In weekend a oferit un nou meci spectaculos, de aceasta data un 4-3 in deplasarea de la Wolfsberger, partida ce a contat pentru runda a 5-a din Austria Bundesliga, competitie unde pe locul secund dupa Salzburg.

In deplasare a castigat precedentele 3 infruntari, insa asemeni adversarei sale de fiecare data a incasat gol.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Molde (4-4-2): Linde – Haugen, Gregersen, Bjornbak, Pedersen – Haestad, Hussain, Eikrem, Aursnes – Boly, Omoijuanfo.

Rapid Viena (4-4-2: Streginger – Arase, Barac, Hofman, Stojkovic – Knausmulnner, Ulmann, Grahovac, Ljubicic – Ritzmaler, Kara.

Absenti.

  • Molde: Kristoffer Haraldseid.
  • Rapid Viena: Christopher Dibon, Taxiarchis Fountas, Philipp Schobesberger, Dalibor Velimirovic.

Istoric Confruntari Directe.

  • Este primul meci direct intre cele doua formatii.

Ponturi pariuri Molde – Rapid Viena – Lily84.

Va fi un meci intre doua formatii care nu cunosc sensul cuvantul defensiva, ambele mizeaza doar pe cartea atacului.

Rapid Viena vine dupa 5 deplasari consecutive in care a si marcat dar a si primit gol, de asemenea in precedentele 4 partide ale norvegienilor au fost consemnate reusite la ambele porti.

Acesta va fi un duel in primul rand pentru locul doi din grupa, Arsenal nu are cum sa piarda primul loc, iar Dundalk pare condamnata la ultimul.

Astfel o victorie este imperios necesara pentru ambele, vor face ceea ce stiu cel mai bine, anume sa atace poarta adversa.

Pronostic Molde – Rapid Viena:  Ambele echipe inscriu & peste 2.5 goluri >> 2.15