Moldova – Austria ponturi pariuri 01.09.2021

moldova austria ponturi pariuri

Reprezentativele de seniori ale Moldovei si Austriei se intalnesc miercuri pentru a juca in Preliminariile Campionatului Mondial. Confruntarea va avea loc la Chisinau, pe Stadionul Zimbru, incepand cu ora 21:45. Vor reusi austriecii sa obtina o victorie lejera? Vezi mai jos care este sugestia mea!

moldova austria ponturi pariuri

Moldova.

Este lanterna rosie a grupei cu doar 1 punct si cu un golaveraj negativ de 2:13 (cea mai slaba defensiva din grupa). In precedentul meci din calificari jucat pe propriul teren a pierdut cu 1-4 in fata reprezentativei din Israel.

Ion Nicolaescu a vazut cartonasul rosu in acel joc si astfel va fi suspendat pentru meciul de miercuri seara. Dar, nu e singura indisponibilitate importanta; Armas si Rata sunt si ei suspendati, ambii pentru cumul de cartonase galbene. Ar fi fost suspendat si Catalin Carp, insa acesta nu a fost convocat.

Artur Ionita va lipsi in meciul viitor cu Scotia in eventualitatea in care va fi avertizat cu cartonas galben.

Nu a mai castigat un meci oficial din 08.06.2019, si atunci impunandu-se in fata unui adversar mai mult decat modest (Andorra).

Austria.

Dupa cele 3 meciuri jucate in grupa F a acumulat un total de 4 puncte (pozitia a 4-a), fiind la 5 puncte in spatele liderului Danemarca.

Selectionerul Franco Foda a convocat tot ce avea mai bun la dispozitie, aici putand fi mentionati: Alaba, Arnautovic, Sabitzer, Laimer, Xaver Schlager, Hinteregger si Baumgartner.

Sasa Kalajdzic, atacantul celor de la Stuttgart, nu a fost convocat deoarece este accidentat.

Stefan Ilsanker va fi indisponibil pentru meciul cu Israel daca va incasa cartonas galben in aceasta partida.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Moldova (4-5-1): Avram – Jardan, Potirniche, Posmac, Reabciuk – Antoniuc, Platica, Ionita, Dros, Spataru – Damascan.

Austria (3-4-2-1): Bachmann – Ilsanker, Dragovic, Hinteregger – Trimmel, Xaver Schlager, Grillitsch, Alaba – Sabitzer, Baumgartner – Arnautovic.

Absenti.

  • Moldova: Armas, Carp, Nicolaescu, Rata, Cojocari.
  • Austria: Kalajdzic, Lainer, Lazaro.

Istoric Confruntari Directe.

  • Austria a castigat fiecare din ultimele 4 intalniri directe; precedentele 3 victorii au fost la 0. La un nou succes al austriecilor fara gol incasat, cota este 1.56 la Unibet.

Ponturi pariuri Moldova – Austria – ionel_iulian94.

Cele 3 puncte din acest joc sunt vitale pentru austrieci si de aceea cred ca vor aborda aceasta partida cu maxima seriozitate si cu interes maxim. Ca urmare, merg pe mana lor, dar si pe cel putin 3 goluri marcate in meci. La predictii pariuri combinate, 2&3+ este cotat cu 1.85.

Moldova s-a prezentat lamentabil in aceste preliminarii, incasand nu mai putin de 13 goluri in doar 3 meciuri jucate (o medie de peste 4 goluri incasate/meci).

Cred ca la fel se va intampla si in acest joc, mai ales ca moldovenii au cateva absente extrem de importante, dar si ca austriecii vor exercita o presiune constanta pentru a obtine un succes la scor, succes care le-ar imbunatati situatia din clasament si i-ar mentine cu sanse reale de calificare.

Pronostic Moldova – Austria & Cota: 2 & Peste 2.5 goluri – 1.85