Moldova – Israel ponturi pariuri 31.03.2021

Forma Releu: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Releu
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Ziua de miercuri este ultima in care mai avem meciuri ale echipelor nationale, cel putin in aceasta pauza competitionala. Pe stadionul Zimbru din Chisinau, cu incepere de la ora 21:45, se intalnesc Moldova si Israel, iar eu iti propun un pont cu o cota de 1.45!

Moldova Israel Ponturi Pariuri

Moldova.

Asa cum poate multa lume astepta, este ultima clasata din aceasta grupa F. Are un punct dupa 2 etape, la fel ca alte 2 formatii fata de care are un golaveraj mult mai slab.

Ofensiva e cea mai slaba din grupa alaturi de a adversarei de acum si a marcat doar o data. Apararea este la pamant, ea fiind cea mai depasita pentru ca a incasat 9 goluri.

Nu are nicio victorie in precedentele 17 confruntari si pe 14 dintre ele le-a pierdut. Acasa nu s-a impus in ultimele 8 dispute si in 4 a fost invinsa la zero. Pentru victorie Israel la zero este o cota de 2.10 la Superbet, cea mai buna casa de pariuri online!

Israel.

Nici ea nu sta mai bine din moment ce este pe penultimul loc. Tot un punct a adunat si ea in 2 runde, ca oponenta ei de acum, ea fiind la egalitate si cu Insulele Feroe.

Atacul este cel mai ineficient din grupa alaturi de cel al selectionatei de la Chisinau, ambele avand cate o reusita. Defensiva imparte pozitia a 2-a cu cele ale Austriei si Scotiei, intrucat toate 3 au primit cate 3 goluri.

S-a impus doar intr-una din ultimele 4 partide si pe 2 dintre ele le-a pierdut, de fiecare data la zero. SIngurul succes din precedentele 8 deplasari a venit in Slovacia si in 6 din celelalte 7 a fost invinsa.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Moldova (4-2-3-1): Namasco – Jardan, Epureanu, Armas, Reabcuik – Cotogoi, A. Cojocari – A. Antoniuc, V. Rata, Iosipoi – V. Damascan.
Israel (4-3-3): O. Marciano – E. Dasa, H. Elhamed, E. Tibi, Menahem – Kayal, N. Lavi, B. Natcho – M. Solomon, E. Zahavi, Dabbur.

Absenti.

  • Moldova: Artur Ionita a plecat la clubul sau in urma intelegerii facute cu Federatia.
  • Israel: Orel Dgani, Yonatan Cohen si Dan Glazer sunt accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • Recent s-au mai intalnit doar intr-un amical, in 2017, care a avut loc in Israel.
  • A fost o remiza atunci, insa Moldova a fost foarte aproape de o victorie.
  • A deschis scorul prin Ginsari in minutul 51 si Ben Sahar a egalat in minutul 95 din penalty.

Ponturi pariuri Moldova – Israel – Releu.

Trupa vizitatoare are un lot mai valoros, cu jucatori care sunt legitimati la cluburi mai importante ale Europei. Un pas gresit nu este permis pe terenul unei formatii care are sanse destul de mari sa termine ultima in grupa.

Israel se pare ca va avea in avantposturi 3 fotbalisti de calitate, Eran Zahavi de la PSV, Moanes Dabbur de la Hoffenheim si Manor Solomon de la Shakhtar. Pe faza de atac a suferit aceasta selectionata, insa cu acestia 3 pe gazon eu cred ca are mari sanse la victorie.

Moldova are 2 oameni importanti, Artur Ionita de la Benevento si Alexandru Epureanu de la Basaksehir, iar pe primul l-a pierdut. Chiar si cu acesta in primul 11 ea a fost invinsa 3 din precedentele 4 confruntari, exceptia fiind o remiza cu modesta Insulele Feroe.

Pronostic Moldova – Israel & Cota: victorie Israel – 1.45

Leave a Comment: