Monaco – Sociedad ponturi pariuri 25.11.2021

monaco sociedad ponturi pariuri

Meci tare in grupa B de Europa League. Primele 2 clasate, AS Monaco si Real Sociedad, se vor infrunta in meci direct joi seara, de la ora 22:00, pe Stade Louis II din Monaco. Vom avea vreo castigatoare? Urmareste acest articol pentru a vedea pontul la cota 1.65 pe care ti l-am propus!

monaco sociedad ponturi pariuri

Monaco.

Nu traverseaza o perioada prea buna, fiind fara victorie in precedentele 4 meciuri jucate in toate competitiile. In ultimul meci disputat a facut 2-2 acasa cu Lille (meci de campionat). Capitanul Ben Yedder a intrat de pe banca, insa este destul de probabil ca de aceasta data sa il regasim printre titulari.

Insa, sunt sanse ridicate ca atacantul francez sa nu fie singura noutate din primul 11 fata de duelul de campionat cu LOSC Lille. Celelalte 4 probabile noutati din unsprezecele de start ar putea fi Badiashile, Martins, Golovin si Sidibe.

In ceea ce priveste situatia din aceasta grupa de Europa League, inainte de startul acestei etape se clasa pe prima pozitie cu 8 puncte. Insa, are un avantaj destul de fragil fata de principalele 2 urmaritoare: 2 puncte avans fata de adversara din acest joc, Sociedad, si 3 puncte avans fata de ocupanta locului 3, PSV.

Sociedad.

Este o echipa foarte greu de rapus. NU a suferit vreun esec in ultimele 17 meciuri disputate in toate competitiile. In weekend a remizat pe propriul teren cu Valencia (0-0). Aritz Elustondo a fost eliminat, insa pentru acest joc este eligibil; sanse foarte mari ca fundasul de 27 de ani sa se regaseasca printre titularii acestei dispute.

Capitanul Mikel Oyarzabal a jucat pentru prima data de la revenirea dupa accidentare; acesta a intrat pe parcursul celei de-a doua reprize, dar este posibil ca de aceasta data sa il vedem pe teren inca de la primul fluier al arbitrului.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Monaco (4-4-2): Nubel – Sidibe, Badiashile, Disasi, Henrique – Martins, Fofana, Tchouameni, Golovin – Ben Yedder, Volland.

Sociedad (4-2-3-1): Remiro – Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Rico – Merino, Guevara – Oyarzabal, David Silva, Barrenetxea – Isak.

Absenti.

  • Monaco: Fabregas, Matazo.
  • Sociedad: Monreal, Fernandez, Guridi, Illaramendi, Zubeldia.

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au mai intalnit de 2 ori. In ambele meciuri s-a inscris din ambele parti. La un nou meci cu GG, se da cota 1.78 la Betano, una dintre cele mai importante case de pariuri online.

Ponturi pariuri Monaco – Sociedad – ionel_iulian94.

Ma astept la un meci echilibrat si de aceea recomandarea mea este Pauza sau Final: Egal, pronostic cotat cu 1.65 la Betano. Intra aici daca vrei sa vezi Cum deschid cont la Betano.

Cu siguranta ambele formatii isi doresc victoria in aceasta partida, insa, consider ca mai important pentru amandoua este sa nu piarda acest joc si sa isi complice situatia inainte de runda decisiva.

Acest duel aduce fata in fata cele mai bune aparari din grupa, ceea ce ridica considerabil sansele de a vedea un joc inchis, echilibrat.

In ultimele 2 meciuri de Europa League pe care AS Monaco le-a disputat pe propriul teren, a fost egalitate la pauza sau la final.

Pronostic Monaco – Sociedad & Cota: PSF X – 1.65