Monchengladbach – Frankfurt ponturi pariuri 15.12.2021

monchengladbach frankfurt ponturi pariuri

Dupa umilintele suferite in ultimele 3 partide, mai mult ca sigur Borussia Monchengladbach va incerca sa isi ia revansa fata de fani chiar in acest meci, mai ales ca joaca pe propriul teren. Insa, va avea o misiune foarte dificila, si asta deoarece pe Borussia-Park vine Frankfurt, aceeasi Frankfurt care in etapa trecuta a revenit de la 0-2 in meciul cu Leverkusen si s-a impus cu 5-2. Urmareste acest articol pentru a afla mai multe detalii despre aceasta disputa, dar si pentru a vedea pontul pe care l-am propus!

monchengladbach frankfurt ponturi pariuri

Monchengladbach.

Dupa esecurile drastice cu Koln si Freiburg, a pierdut la scor si partida cu RB Leipzig din runda precedenta; a fost invinsa cu 4-1. Astfel, in aceste ultime 3 jocuri a incasat in total nu mai putin de 14 goluri.

Lars Stindl a incasat cel de-al 5-lea cartonas galben al sezonului in partida de pe Red Bull Arena, ceea ce face ca germanul de 33 de ani sa fie suspendat pentru acest meci.

Pe langa aceasta schimbare fortata din unsprezecele de start, cred ca vor mai fi si alte modificari. Astfel, printre noutatile din primul 11 i-am putea regasi pe: Neuhaus, Plea sau Stefan Lainer.

Frankfurt.

A avut o evolutie impresionanta in runda precedenta, reusind sa se impuna cu 5-2 dupa ce initial fusese condusa cu 0-2. Se poate spune ca a fost un succes de echipa, colectiv, si asta pentru ca cele 5 goluri au fost inscrise de 5 jucatori diferiti (Tuta, Lindstrom, N'Dicka, Jakic si Sow).

Referitor la situatia din clasament, inainte de inceperea acestei runde se clasa pe pozitia a 9-a cu 21 de puncte, insa la doar 5 lungimi distanta de echipa clasata pe ultimul loc de Liga Campionilor.

Rafael Borre, atacantul columbian venit in aceasta vara de la River Plate, a fost punct fix in atac in fiecare din ultimele 7 runde de Bundesliga. E destul de probabil ca Oliver Glasner sa il titularizeze in atac si de aceasta data.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Monchengladbach (4-2-3-1): Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini – Zakaria, Neuhaus – Hofmann, Plea, Thuram – Embolo.

Frankfurt (3-4-2-1): Trapp – Tuta, Hinteregger, N'Dicka – da Costa, Jakic, Sow, Kostic – Lindstrom, Kamada – Borre.

Absenti.

  • Monchengladbach: Beyer, Stindl.
  • Frankfurt: nu sunt anuntate absente importante.

Istoric Confruntari Directe.

  • Borussia Monchengladbach a castigat 3 din ultimele 4 intalniri directe. Pentru ca Monchengladbach sa castige si acest meci, se da cota 1.94 la 888Sport, una dintre importantele case de pariuri online.
  • 5 din precedentele 6 confruntari directe au produs goluri din ambele tabere.

Ponturi pariuri Monchengladbach – Frankfurt – ionel_iulian94.

Avand in vedere ultimele meciuri jucate de fiecare echipa in parte, consider ca aceasta partida promite multe goluri si de aceea recomand pariul Total goluri peste 2.5.

Pentru ca in meciul de pe Borussia-Park sa avem un minimum de 3 goluri inscrise, se da cota 1.68 la 888Sport. Afla din articolul Cod bonus 888Sport cum poti lua bonusul maxim de la aceasta agentie.

In alegerea pontului am luat in calcul si precedentele intalniri directe; in fiecare din ultimele 4 meciuri directe s-au dat cel putin 4 goluri.

Pronostic Monchengladbach – Frankfurt & Cota: 3+ – 1.68