Monchengladbach – Freiburg ponturi pariuri 05.12.2021

monchengladbach freiburg ponturi pariuri

Freiburg are parte de o deplasare extrem de dificila in runda a 14-a din Bundesliga. Joaca pe Borussia-Park, o arena pe care niciuna din echipele vizitatoare nu a reusit sa se impuna in acest sezon. Borussia Monchengladbach – Freiburg se disputa sambata, incepand cu ora 18:30. VEZI mai jos care este sugestia mea de la acest joc!

monchengladbach freiburg ponturi pariuri

Monchengladbach.

In etapa trecuta a calcat stramb si a pierdut cu 4-1 in fata „tapilor” de la Koln, ratand astfel sansa sa lege 5 meciuri consecutive cu rezultat pozitiv in toate competitiile.

Nico Elvedi a revenit dupa accidentare in jocul cu Koln; a fost integralist. Mai mult ca sigur se va regasi in primul 11 si de aceasta data.

Referitor la situatia din clasament, inainte de startul acestei etape se clasa pe locul 11 cu 18 puncte, insa la doar 4 puncte distanta de echipa clasata pe ultimul loc de Liga Campionilor. Jonas Hofmann este principalul marcator al echipei cu 7 reusite; 3 din aceste 7 goluri au fost marcate de jucatorul german in ultimele 2 jocuri. La gol marcat de Hofmann si in acest meci, se da cota 2.90 la MaxBet. Vezi si articolul MaxBet Bonus fara depunere.

Freiburg.

A pierdut ultimele 3 jocuri pe care le-a disputat in Bundesliga. Cu toate acestea, ramane cu o situatie buna in clasament, inainte de inceperea acestei runde aflandu-se pe pozitia a 4-a cu 22 de puncte.

Ultimul esec inregistrat a fost oarecum surprinzator, si asta deoarece a pierdut pe terenul nou promovatei Bochum (2-1).

Este destul de probabil ca tehnicianul Christian Streich sa opereze cateva modificari in unsprezecele de start fata de partida de pe Vonovia Ruhrstadion. Una dintre noutatile probabile din primul 11 ar putea fi in compartimentul defensiv, acolo unde ar urma sa reintre Manuel Gulde.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Monchengladbach (3-4-2-1): Sommer – Ginter, Elvedi, Bensebaini – Lainer, Zakaria, Neuhaus, Netz – Hofmann, Stindl – Plea.

Freiburg (3-4-3): Flekken – Gulde, Schlotterbeck, Lienhart – Kubler, Keitl, Hofler, Gunter – Sallai, Demirovic, Grifo.

Absenti.

  • Monchengladbach: Beyer, Doucoure, Embolo, Kramer, Jantschke.
  • Freiburg: Schmid, Petersen.

Istoric Confruntari Directe.

  • In 6 din ultimele 7 intalniri directe de Bundesliga s-a marcat din ambele tabere. La GG si in acest meci, se da cota 1.64 la MaxBet. Nu uita ca Maxbet pune la bataie un bonus de 700 RON. Afla cum il obtii din articolul Cod bonus Maxbet.
  • Freiburg este fara victorie in precedentele 11 deplasari de pe Borussia-Park (7 infrangeri si 4 egaluri).

Ponturi pariuri Monchengladbach – Freiburg – ionel_iulian94.

Avand in vedere faptul ca se intalnesc 2 formatii orientate spre ofensiva, ma astept la un joc cu multe ocazii si implicit cu multe goluri. Ca urmare, pariul zilei de la confruntarea de pe Borussia-Park este Total goluri peste 2.5.

Un prim reper luat in considerare in alegerea pronosticului a fost istoricul ultimelor intalniri directe; in 7 din precedentele 9 partide directe s-au dat cel putin 3 goluri.

Apoi, am avut in vedere faptul ca in meciurile jucate de Monchengladbach acasa in acest sezon se inscrie mult. In precedentele 3 meciuri disputate de Monchengladbach pe Borussia-Park s-au dat in total 12 goluri (o medie de 4 goluri inscrise/meci).

Pronostic Monchengladbach – Freiburg & Cota: Total goluri peste 2.5 – 1.72