Monchengladbach – Leverkusen ponturi pariuri 06.03.2021

monchengladbach leverkusen pronosticuri

Partida dintre cei doi adversari cu pretentii la locurile de cupe europene in acest sezon de Bundesliga, va avea loc sambata de la ora 16:30 la Monchengladbach pe Borussia-Park. Eu ma astept la o partida spectaculoasa cu multe goluri, voi ce credeti? Ati pariat ceva pe acest meci!?

monchengladbach leverkusen pronosticuri

K-boom v-a oferit pentru acest duel un pronostic pe goluri pe care il va juca la Publicwin. Vezi aici Cum imi fac cont la PublicWin si cum poti si tu beneficia de bonusul de 2.000 RON la inregistrare!

Monchengladbach.

Vine dupa o infrangere pe teren propriu cu Dortmund, fiind invinsa la limita cu scorul de 1-0, prin golul marcat de tanarul englez Jadon Sancho. Acest insucces s-a inregistrat in sferturile Cupei Germaniei. In campionat ocupa locul 9, cu 33 de puncte acumulate pana acum.

Pe teren propriu a reusit sa castige de 5 ori in 12 partide avute. Ultimul meci jucat pe acest teren in Bundesliga a fost jucat impotriva lui Mainz si pierdut cu scorul de 2-1.

Cel mai bun marcator al echipei este Lars Stindl, acesta marcand de 10 ori pana acum si oferind 5 pase de gol, in Bundesliga.

Leverkusen.

Este intr-o adevarata scadere de forma, ajungand la 5 meciuri consecutive fara victorie, 3 in campionat si 2 in Europa League, de unde a fost eliminata surprinzator de Young Boys. Ultima etapa i-a adus o infrangere pe teren propriu cu Freiburg, cu scorul de 2-1.

In ciuda acestor partide in care nu a reusit sa castige, se afla inca pe o pozitie buna, cu sanse mari la cupele europene. In deplasare are un parcurs bunicel cu 5 victorii, 3 rezultate de egalitate si doar 3 infrangeri.

Lucas Alario este cel mai bun marcator al echipei, acesta reusind sa o bage in ate de 9 ori.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Monchengladbach: Sommer (c) – Lazaro, Ginter, Elvedi, Bensebaini – Kramer, Neuhaus – Hofmann, Embolo, Thuram – Plea.
Leverkusen: Grill – Dragovic, Tah, Tapsoba, Wendell – Amiri, Aranguiz (c), Demirbay – Gray, Alario, Diaby.

Absenti.

  • Monchengladbach: Jantschke, Musel si Quizera, accidentati, iar Stindl suspendat.
  • Leverkusen: Arias, Baumgartlinger, Benderm Fosu-Mensah, Frimpong, Hradecky, Paulinho, Sinkgraven si Wirtz, accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost cea din turul campionatului si a fost castigata de echipa gazda cu scorul de 4-3.

Ponturi pariuri Monchengladbach – Leverkusen  – K-boom.

Sambata dupa-amiaza vom avea un duel foarte interesant intre doua echipe care practica un fotbal ofensiv dar si destul de pagubos, fapt observat in numarul de goluri incasate, acesta fiind in medie peste un gol pe meci. Totusi nu cred ca vom vedea un meci inchis ci din contra cele doua combatante vor incerca sa deschida cat mai repede scorul pentru a porni cu un avantaj. Am mers pe pronosticul Peste 2.5 goluri, unul care mi se pare foarte realist avand in vedere felul cum au jucat pana acum.

In 3 din precedentele 4 etape jucate de echipa gazda, aceasta a avut parte de minim 3 goluri in meci. La fel ca si adversara din acest duel, s-au marcat peste 2.5 goluri in 3 din ultimele 4 runde disputate. Chiar daca bookmakerii ne ofera cote destul de mari pentru acest tip de pronostic, il vad unul cu siguranta mare, si sunt sanse mari sa iasa destul de repede. In ultimele 3 dueluri directe am avut parte de acest pronostic verde fara prea mari emotii. De asemenea va recomand sa urmariti si biletul zilei pariuri oferit de colegul meu Ion Dan.

Pronostic Monchengladbach – Leverkusen: Peste 2.5 goluri in meci – 1.71