Monchengladbach – Manchester City ponturi pariuri 24.02.2021

Monchengladbach Manchester City 24022021

Ziua de miercuri ne aduce doua meciuri din Liga Campionilor. Intr-unul dintre ele dau piept Monchengladbach si Manchester City, cu incepere de la ora 22:00, la Budapesta, pe Puskas Arena. Mai jos gasesti pontul meu care are o cota de 1.91.

Monchengladbach Manchester City 24022021

Monchengladbach.

In campionat e doar pe 8, la 3 puncte distanta de Dortmund care e pe 6. A terminat pe 2 in grupa B din Liga Campionilor, sub Real Madrid, insa devansandu-le pe Inter si Shakhtar.

Ofensiva ei a fost cea mai eficienta din grupa, aceasta avand 16 reusite in cele 6 runde parcurse. Inter a avut cea mai slaba aparare, celelalte 3 avand toate cate 9 goluri primite.

De cand cu zvonurile si in cele din urma cu confirmarea plecarii tehnicianului Marco Rose la Dortmund, echipa sufera. Are o singura victorie in ultimele 5 meciuri si aceea in Cupa, iar pe 2 dintre ele le-a pierdut. Cele 2 esecuri au venit in precedentele 2 jocuri de acasa.

Manchester City.

Este de neoprit in Premier League si conduce clasamentul cu un avans de 10 puncte fata de a 2-a clasata, rivala locala United. A castigat grupa C, una usoara insa, singurul pas gresit fiind o remiza la Porto care a urmat-o in faza urmatoare a competitiei.

Atacul ei a fost cel mai bun din aceasta grupa si a inscris de 13 ori in 6 etape. Defensiva a fost tot prima pentru ca in total a incasat un singur gol. Aceste cifre ma indreptatesc sa spun ca mai jos gasiti unul dintre cele mai bune ponturi pariuri Champions League.

Este probabil cea mai in forma trupa din Europa, ea venind dupa 18 victorii la rand. A avut 38 de partide in acest sezon si doar pe cele cu Tottenham si Leicester le-a pierdut. S-a impus in ultimele 11 deplasari, deci si pe teren strain i-a mers excelent.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Monchengladbach (4-4-2): Somer – Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini – H. Wolf, Kramer, Neuhaus, J. Hofmann – Stindl, Plea.
Manchester City (4-3-3): Ederson – Cancelo, J. Stones, R. Dias, Zinchenko – De Bruyne, Rodrigo, Gundogan – B. Silva, Foden, Sterling.

Absenti.

  • Monchengladbach: Nu are absente importante.
  • Manchester City: Nathan Ake este accidentat.

Istoric Confruntari Directe.

  • Au mai dat piept in 2015 si 2016 in grupele acestei competitii.
  • Ultima oara au terminat la egalitate la Monchengladbach, scor 1-1, dar inainte de asta, City avusese 3 victorii la rand.
  • Cea din Germania a fost la limita, cu 2-1 si asta dupa ce gruparea din Albion fusese condusa.

Ponturi pariuri Monchengladbach – Manchester City – Releu.

Cele doua formatii traverseaza o perioada total diferita. Gazdele sunt intr-o forma slaba, cel mai probabil cauzata si de situatia cu Marco Rose. Oaspetii in schimb sunt pe val, atmosfera in vestiar este cu siguranta excelenta si eu sunt de parere ca asta se va vedea pe gazon.

Monchengladbach nu a aratat deloc bine pe faza defensiva in ultima perioada. Precedentele 2 dispute avute acasa au fost cu modestele Mainz si Koln, care se bat pentru evitarea retrogradarii. Cu amandoua a pierdut si a incasat gol in ambele reprize.

City are unul dintre cele mai bune atacuri din lume. Gundogan, De Bruyne, Foden, Mahrez, Sterling, Aguero sau Bernardo Silva pot face diferenta. In 3 din ultimele 4 confruntari a inscris atat in prima cat si in a 2-a parte a jocului.

Pronostic Monchengladbach – Manchester City & Cota: Manchester City inscrie in ambele reprize – 1.91