Montpellier – Bordeaux ponturi pariuri 22.09.2021

montpellier bordeaux ponturi pariuri

Cu o medie de 2 goluri in jocurile de acasa, Montpellier primeste vizita celor de la Bordeaux incepand cu ora 20:00 si se pregateste de o noua partida spectacol. Oaspetii vin dupa primul succes din acest sezon, iar cu siguranta ne putem astepta la cateva reusite in aceasta seara din moment ce niciuna dintre echipe nu straluceste la nivel defensiv.

montpellier bordeaux ponturi pariuri

Montpellier.

Formatia lui Dall’Oglio se situeaza pe acelasi loc ca in stagiunea precedenta si mentine un interval de puncte relativ apropiat de zona cupelor europene, un obiectiv valid si in acest sezon.

Montpellier se claseaza pe locul 8 cu tot atatea puncte, bifand 2 victorii, 2 infrangeri si 2 remize in cele 6 jocuri de campionat de pana acum, avand un golaveraj de 12 la 10, printre cele mai ofensive formatii din Ligue 1.

Conform seriei de partide, Montpellier este neinvinsa de doua jocuri, timp in care a obtinut o victorie si o remiza. A castigat la 0 confruntarea cu St.Etienne in care a marcat de doua ori insa doar sansa a facut ca trupa oaspete sa nu inscrie, fiind de altfel singura partida in care Montpellier a reusit sa inchida poarta.

In etapa din weekend s-a deplasat la Troyes unde Savanier&Co au remizat, scor 1-1, primind de aceasta data gol inca din prima repriza de la o formatie proaspt promovata in primul esalon.

Bordeaux.

Fostul selectioner al Elvetiei, Vladimir Petkovic, are parte de un start foarte slab de sezon pe banca lui Bordeaux, dar spera ca succesul din runda precedenta, primul de altfel, sa ii motiveze pe elevii sai pentru etapele urmatoare.

Bordeaux nu a strans decat 5 puncte in cele 6 jocuri de pana acum, clasandu-se doar pe pozitia a 17-a in clasament, la doua puncte distanta de zona rosie.  Pana la succes din weekend, Bordeaux inregistra doua infrangeri consecutive in fata celor de la Nice (0-4) si Lens (2-3), acuzand probleme serioase in spatiul defensiv daca judecam dupa cele 7 goluri incasate in doar 2 etape.

Intr-adeavar, a riscat ceva mai mult in duelul de acasa cu Lens unde a reusit sa egaleze pana in minutul 88 dupa ce a fost condusa la pauza, dar concentrarea nu s-a vazut pana la final in dreptul gazdelor care au facut un penalty in minutul 95, transformat de Sotoca.

Primul succes a venit chiar intr-o deplasare, cea de la St.Etienne unde Hwang Ui-Jo a semnat o dubla pentru Bordeaux si implicit a fost cel care a adus prima victorie din acest sezon. Cu un nou joc similar, trupa lui Petkovic a fost mult mai atenta la finalizare si astfel a reusit sa isi atribuie cele 3 puncte.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Montpellier (4-3-3): Omlin; Sambia, Esteve, Cozza, Ristic; Ferri, Chotard, Savanier; Mollet, Mavididi, Germain

Bordeaux (5-3-2): Costil; Pembele, Kwateng, Mexer, Gregersen, Mangas; Onana, Otavio, Adli; Hwang, Dilrosun

Absenti.

Montpellier:

Bordeaux: –

Istoric Confruntări Directe

Montpellier este neinvinsa din 2018 in fata celor de la Bordeaux, de atunci inregistrand doua victorii consecutive cu scorul de 2-0 si 3-1.

Daca esti un parior care prefera sa joace de pe telefon atunci iti recomand articolul Top Case de pariuri mobil!

Ponturi pariuri Montpellier – Bordeaux -> Andrew.

Ma astept sa vedem goluri in aceasta seara pe Stade de la Mosson unde ti-am pregatit un pariu de peste 2,5 goluri la o cota excelenta propusa de Superbet unde poti lua bonus fara depunere.

Asa cum am amintit in intro, Montpellier are o medie de 2 goluri per meci in jocurile de acasa, iar de aceasta data intalneste un adversar foarte modest in aparare. Trebuie sa isi ia revansa dupa egalul de pe terenul lui Troyes si cred ca este capabila sa obtina o noua victorie consistenta.

Bordeaux are moralul ridicat dupa victoria din weekend si cred ca va forta un noua rezultat pozitiv insa este obligata sa marcheze cel putin odata. Are toate sansele sa intretina si ea spectacolul pe arena din Montpellier asa cum a facut-o si la Marseille si St.Etienne unde a marcat de fiecare data cate 2 goluri.

Pronostic Montpellier – Bordeaux:Peste 2,5 goluri – 1.75