Caută
Close this search box.

Montpellier – PSG ponturi pariuri 14.05.2022

montpellier psg ponturi pariuri

Ligue 1 isi desfasoara ultimele etape, titlul deja s-a acordat, ramanand practic doar putine necunoscute in ceea ce priveste echipele retrogradate. Astfel, campioana PSG se va deplasa pe terenul celor de la Montpellier, echipa clasata pe pozitia a 13-a.

Partida se va disputa pe Stade de la Mosson din Montpellier, incepand cu ora 22:00, fiind arbitrata de J. Stinat si transmisa in Romania de canalele Digi Sport, Prima Sport si Orange Sport.

montpellier psg ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Winbet si accesati sectiunea Winbet bonus fara depunere pentru a beneficia de avantajele oferite pariorilor!

Montpellier

Montpellier a avut un sezon destul de slab, in care a reusit sa isi asigure salvarea de la retrogradare, dar nu a emis pretentii la locurile care duc in cupele europene. Dupa disputarea a 36 de partide au adunat 43 de puncte cu 49 de goluri marcate si 55 incasate.

In precedentele 3 jocuri disputate au inregistrat o infrangere 5-2 in deplasare cu Lyon, o remiza 2-2 acasa cu Metz si o noua infrangere etapa trecuta 2-1 cu Clermont.

Acasa, Montpellier au disputat 18 partide, adunand 26 puncte, cu 27 de goluri marcate si 22 incasate, fiind situati pe pozitia a 11-a in clasamentul jocurilor disputate pe teren propriu.

PSG

PSG a reusit sa isi recastige titlul de campioana in acest sezon, dupa ce anul trecut Lille a reusit surpriza, dar acest lucru nu i-a multumit de tot, intrucat marele vis al celor din Paris este acela de a castiga Liga Campionilor. Dupa disputarea a 36 de partide au adunat 80 de puncte cu 81 de goluri marcate si 36 incasate.

In precedentele 3 jocuri disputate au inregistrat doar remize, 1-1 cu Lens, 3-3 cu Strasbourg si 2-2 acasa cu Troyes in etapa trecuta. Sunt neinvinsi in campionat de 8 etape.

In deplasare, PSG au disputat 18 partide, adunand 32 puncte, cu 37 de goluri marcate si 24 incasate, fiind situati pe pozitia a 2-a in clasamentul jocurilor disputate pe teren strain.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Montpellier (3-4-3): Bertaud – Cozza, Sakho, Esteve – Souquet, Chotard, Leroy, Ristic – Mavididi, Mollet, Germain

PSG (3-4-3): Navas – Marquinhos, Ramos, Kimpembe – Hakimi, Verratti, Danilo, Di Maria – Neymar, Mbappe, Messi

Absenti

Montpellier: Cabella, Ferri, Omlin, Savanier, Tchato

PSG: Draxler, Icardi, Paredes, Dagba, Diallo.

Istoric confruntari directe

Meciul tur s-a incheiat cu victoria celor de la PSG, cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Gueye si Draxler.

PSG a castigat precedentele 6 partide directe disputate cu Montpellier, cu mentiunea ca in sezonul trecut cele doua echipe s-au intalnit in semifinalele Cupei, iar PSG s-a impus dupa executarea loviturilor de departajare.

Montpellier – PSG ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus de mine cat si pronosticul zilei oferit de tipserii nostri!

Montpellier nu mai poate pierde pozitia a 13-a, avand un avantaj de 5 puncte fata de Angers, da cu inca 2 rezultate pozitive in ultimele doua partide pot sa prinda pozitia a 12-a si sa o depaseasca pe Reims.

PSG este favorita clara in acest joc si va incerca doar sa faca spectacol pentru a le oferi fanilor motive de bucurie. Trebuie sa abordeze partida cu seriozitate pentru a castiga si a nu fi apostrofati de fani, intrucat Montpellier este o echipa rivala pe care trebuie sa o invingi in orice partida.

Consider ca va fi un meci in care vom vedea spectacol, goluri multe, intrucat PSG cu siguranta va avea o multime de ocazii, iar Montpellier va incerca sa profite pe contra-atac si sa reuseasca sa inscrie, aducand bucurie fanilor prezenti pe stadion.

Pronostic Montpellier – PSG : Ambele echipe marcheaza – COTA 1.50!