Muntenegru – Olanda ponturi pariuri 13.11.2021

muntenegru olanda ponturi pariuri

Podgorica City Stadium va gazdui sambata seara cu incepere de la ora 21.45 partida de fotbal dintre reprezentativele statelor Muntenegrului si Olandei. Intalnirea va conta pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal Qatar 2022.

muntenegru olanda ponturi pariuri

Muntenegru

Va termina cel mai probabil aceste preliminarii pe locul 4 in grupa, pe care il ocupa si acum cu 11 puncte cumulate dupa 8 jocuri, este greu de crezut ca poate depasi Turcia care va evolua etapa aceasta contra Gibraltarului.

Singurele victorii din actuala campanie de calificare la mondiale au venit in fata ultimelor doua clasate, Gibraltar acasa si in deplasare, respectiv cu Letonia in deplasare, pe teren propriu nu a scos decat o remiza alba, poti miza la Superbet pe succesul adversarei sale.

In ultima etapa va evolua tot pe teren propriu, dar impotriva Turciei, pentru aceste doua jocuri de foc Miodrag Radulovic va avea toate vedetele la dispozitie: Stefan Jovetic (Hertha Berlin), Adam Marusic (Lazio) si Sead Haksabanovic (Kazan). Va lipsi Marko Vesovic, jucatorul Boavistei Porto fiind suspendat.

Olanda

S-a transformat in aceste preliminarii sub conducrea lui Louis van Gaal, marcand in medie 3.4 goluri pe meci jucat, o cifra excelenta, castigand 13 puncte din maximul de 15 posibile de la revenirea acestuia la carma nationalei batave.

Totusi la EURO 2020 a fost eliminata de Cehia inca din faza optimilor de finala, un meci care a si dus la demiterea lui Frank de Boer, in ciuada faptului sa avea maximul de puncte dupa partidele din grupa.

Steven Bergwijn, Jasper Cillessen si Devyne Rensch au fost chemati pentru a suplini jucatorii indisponibili ce faceau parte initial din lotul convocat. In alta ordine de idei portocala mecanica se poate califica de pe prima pozitie cu doua remize in ultimele doua jocuri, golaverajul sau fiind net superior celorlate competitoare.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Muntenegru (4-4-2): Mijatovic – Vukcevic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic – Marusic, Jankovic, Kosovic, Haksabanovic – Jovetic, Djurdjevic.

Olanda (4-3-3): Biljow – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind – Klaassen, Frenkie de Jong, Wijnaldum – Mallen, Memphis, Danjuma.

Vezi aici toate cotele pentru Muntenegru – Olanda!

Absenti.

Muntenegru: Marko Vesovic – suspendat.

Olanda: Steven Berghuis, Jurrien Timber, Joel Drommel – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Partida tur castigata de Olanda cu scorul de 4-0 este singurul meci direct de pana acum dintre cele doua reprezentative.

Ponturi pariuri Muntenegru – Olanda – Lily84.

Olanda este o echipa extrem de productiva sub comanda lui Louis van Gaal, are o medie 3.4 goluri marcate pe meci jucat, de ce nu si-ar mentine media si dupa jocul de la Podgorica poti incerca oferta caselor de pariuri de bonus fara depunere pariuri.

Victoria batavilor nu cred ca este pusa la indoiala, vor transa rapid soarta infruntarii pentru a-si asigura matematic calificarea la campionatul mondial de anul viitor, nu se vor limita la a marca doar unul sau doua goluri, exista o concurenta acerba in avanposturi.

Ma astept la o buna replica insa si din partea muntenegrenilor, pot inscrie cel putin un gol, pe faza defensiva nu le dau mari sanse, apararea gazdelor nu cred ca poate face mult timp unui atac advers format din Donyell Malen, Memphis Depay si Arnaut Danjuma.

Pronostic Muntenegru – Olanda: victorie Olanda & peste 2.5 goluri marcate in meci cota 1.85