Nantes – Brest ponturi pariuri 28.01.2022

Forma MRRazvan: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici MRRazvan
Procentaj: 62%
Castigate: 16/26
Unitati: 689

Nantes si cu Brest se intalnesc in optimile de finala ale Cupei Frantei. Partida se va juca pe Stade de la Beaujoire vineri de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.85 la agentia de pariuri sportive online Superbet!

nantes brest ponturi pariurii

Nantes.

Echipa a castigat ultima partida jucata in campionat pe teren propriu impotriva lui Lorient, meciul terminandu-se cu scorul de 4-2.

Nantes se situeaza pe locul 9 in Ligue 1 si are 32 de puncte acumulate dupa 22 de meciuri desfasurate. A obtinut noua victorii, cinci remize si opt infrangeri. A marcat in ultimele 7 din 10 meciuri desfasurate pe teren propriu.

Gazdele din aceasta confruntare au pierdut un singur meci din ultimele 9 partide jucate pe teren propriu in toate competitiile.

Brest.

A castigat cu scorul de 2-0 pe teren propriu in ultimul meci jucat tot in campionat impotriva lui Lille.

Oaspetii acestei partide au marcat in ultimele 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers si se afla pe locul 13 in Ligue 1 acumuland 28 de puncte dupa 22 de partide jucate. Au reusit sa obtina sapte victorii, sapte remize si opt infrangeri.

Brest a castigat numai 3 din ultimele 10 partide jucate (in timp regluamentar) in deplasare in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Nantes (4-5-2): Lafont; Merlin, Corchia, Girotto, Fabio; Coco, Chirivella, Moutoussamy, Geubbels, Simon; Muani.

Brest (4-4-2): Bizot; Pierre-Gabriel, Brassier, Herelle, Duverne; Faivre, Magnetti, Agoume, Honorat; Mounie, Douaron.

Absenti:

Nantes: Cyprien, Coulibaly, Traore, Castelletto.

Brest: Bain, Cibois, Del Castillo.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru Nantes.

Ultimele 8 din 10 confruntari directe dintre cele doua adversare s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Nantes – Brest – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Superbet. Acceseaza acest link pentru un cod bonus Supebet.

Nantes si-a asigurat locul in optimile de finala ale Cupei Frantei dupa ce a eliminat-o pe Vitre cu scorul de 2-0 iar Brest dupa ce a eliminat-o pe Bordeaux cu scorul de 3-0.

Nantes a ajuns la 4 partide consecutive fara infrangere pe teren propriu si echipa se poate simti bine impotriva adversarilor din acest meci pentru ca a castigat ultimele 3 confrutnari jucate pe Stade de la Beaujoire .

Ultimele 14 din 16 partide jucate de Brest pe teren advers in toate competitiile s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti. Chiar daca echipa nu se descurca exemplar in deplasare in momentul de fata, cred ca va reusi sa marcheze impotriva adversarilor din acest meci.

Pentru pariul zilei ma astept la un meci nelipsit de goluri in ambele porti, la fel ca si in intalnirile precedente asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Nantes Brest GG – Cota 1.85!

Leave a Comment: