Caută
Close this search box.

Nantes – Monaco ponturi pariuri 09.01.2022

nantes monaco ponturi pariuri

Nantes si cu Monaco se intalnesc in etapa cu numarul 20 din acest sezon de Ligue 1. Partida se va juca pe Stade de la Beaujoire duminica de la ora 18:05. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.83 la agentia de pariuri sportive online Betfair!

nantes monaco ponturi pariuri

Nantes.

Echipa a castigat ultima partida jucata in Cupa Frantei pe teren propiu impotriva lui Vitre, meciul terminandu-se cu scorul de 2-0.

Nantes se situeaza pe locul 7 in Ligue 1 si are 28 de puncte acumulate dupa 19 meciuri desfasurate. A obtinut opt victorii, cinci remize si sapte infrangeri. A marcat in ultimele 7 din 10 meciuri desfasurate pe teren propriu.

Gazdele din aceasta confruntare au pierdut numai un meci din ultimele 7 partide jucate pe teren propriu in toate competitiile.

Monaco.

A castigat cu scorul de 3-1 pe teren advers in ultimul meci jucat tot in Cupa Frantei impotriva lui Quevilly Rouen.

Oaspetii acestei partide au marcat in ultimele 6 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers si se afla pe locul 6 in Ligue 1 acumuland 29 de puncte dupa 19 partide jucate. Au reusit sa obtina opt victorii, patru remize si sase infrangeri.

Monaco a pierdut doua din ultimele 8 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Nantes (4-2-3-1): Lafont; Appiah, Girotto, Pallois, Fabio; Chirivella, Moutoussamy; Pereira de Sa, Blas, Limbombe; Emond.

Monaco (4-4-2): Nubel; Aguilar, Maripan, Pavlovic, Jakobs; Martins, Matazo, Tchouameni, Henrique; Ben Yedder, Volland.

Absenti:

Nantes: Simon, Castelletto, Coulibaly, Traore, Bocari, Coco, Bukari.

Monaco: Badiashile, Diop, Fofona, Disasi, Lucas, Matsima, Diatta, Fabregas.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1.

Ultimele 5 din 7 confruntari directe dintre cele doua adversare s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Nantes – Monaco – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Betfair.

Nantes a ajuns la cinci partide consecutive castigate (incluzand timpul suplimentar) in toate competitiile si echipa va incerca sa obtina a treia vicorie consecutiva fara gol primit si sa-i „fure” locul adversarei din acest meci.

Monaco cauta sa urce cat mai sus in clasament si sa obtina a treia victorie consecutiva pe teren advers desi ultimele doua partide jucate in deplasare au fost in Cupa Frantei. Oaspetii se pot bucura ca se deplaseaza pe terenul celor de la Nantes pentru ca au pierdut o singura partida in Ligue 1 impotriva gazdelor din totalul de 8 meciuri jucate.

Pentru ponturi pariuri fotbal ma astept la un echilibrat dar deschis intre cele doua adversare. Cred ca vom avea parte de un meci cu goluri inscrise in ambele porti asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic NantesMonaco GG – Cota 1.83!