Nantes – Montpellier ponturi pariuri 23.05.2021

Forma ionel_iulian94: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 64.3%
Castigate: 9/14
Unitati: 163

„Canarii” stau la mana lor in acest ultim joc din sezonul 2020-2021. Duminica, de la ora 22:00, Nantes va primi vizita formatiei pregatite de Michel Der Zakarian, Montpellier. Urmareste articolul acesta pentru a afla mai multe despre aceasta disputa, dar si pentru a vedea pontul pe care ti l-am propus!

nantes montpellier ponturi pariuri

Nantes.

A avut un parcurs excelent in ultimele runde; a obtinut 4 victorii in ultimele 4 meciuri, marcand nu mai putin de 11 goluri si incasand doar 2 goluri. In runda precedenta s-a impus categoric pe terenul ultimei clasate (Scor final: 0-4).

Atacantul Kalifa Coulibaly este unul dintre principalii remarcati ai echipei, acesta fiind cu gol inscris in fiecare din precedentele 3 jocuri. Mai mult ca sigur, el va fi punct fix in primul 11 si de aceasta data.

De altfel, ma astept sa nu apara modificari la nivelul primului 11 fata de meciul din runda trecuta.

Montpellier.

Nu traverseaza o perioada prea buna, reusind sa castige doar una din ultimele 5 partide din toate competitiile (bilant complet: 1 succes, 2 egaluri si 2 esecuri). In etapa trecuta a remizat pe propriul teren cu Brest (0-0).

Florent Mollet a vazut cartonasul rosu in prima repriza si va fi suspendat pentru acest joc. De asemenea, tot din cauza unei suspendari va lipsi si un alt jucator important, Teji Savanier.

Astfel, tinand cont si de faptul ca nici Jordan Ferri nu poate fi folosit (accidentat), centrul liniei de mijloc va fi format cel mai probabil din Le Tallec si Chotard.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Nantes (4-4-2): Lafont – Corchia, Castelleto, Pallois, Appiah – Blas, Louza, Chirivella, Simon – Coulibaly, Kolo.

Montpellier (4-4-2): Bertaud – Sambia, Hilton, Congre, Cozza – Mavididi, Le Tallec, Chotard, Wahi – Laborde, Delort.

Absenti.

  • Nantes: nu sunt anuntate absente notabile.
  • Montpellier: Mollet, Savanier, Pedro Mendes, Jonas Omlin, Jordan Ferri.

Istoric Confruntari Directe.

  • Nantes a iesit neinvinsa din ultimele 5 intalniri directe (3 victorii si 2 egaluri).
  • Ultima partida jucata pe Stade de la Beaujoire s-a incheiat cu victoria gazdelor (1-0).
  • In precedentele 6 jocuri directe de Ligue 1 s-au dat sub 2.5 goluri. La pronosticuri Ligue 1 pe goluri marcate, se da cota 2.43 la Unibet pentru ca si in acest meci sa se dea cel mult 2 goluri.

Ponturi pariuri Nantes – Montpellier – ionel_iulian94.

Fiind echipa mai motivata si cu un moral mult mai bun, cred ca Nantes va reusi sa fie invingatoare dupa fluierul final. Astfel, din rubrica pronosticuri 1X2 mizez pe 1 solist.

Montpellier se afla la mijlocul clasamentului, nemaiavand sanse la locurile europene, dar nici emotiile retrogradarii; si de aceea este destul de probabil sa nu forteze prea mult in acest ultim joc.

Totodata, important de mentionat si faptul ca echipa vizitatoare are cateva absente importante, printre acestea regasindu-se Mollet, Savanier, Omlin si Ferri.

Nantes a obtinut rezultate foarte bune atunci cand a jucat cu Montpellier acasa. 4 din ultimele 5 meciuri directe disputate pe Stade de la Beaujoire s-au incheiat cu succesul gazdelor.

Pronostic Nantes – Montpellier & Cota: 1 – 1.50

Leave a Comment: