Nantes – Rennes ponturi pariuri 06.01.2021

Nantes Rennes Ponturi Pariuri

Runda cu numarul 18 din Ligue 1 le aduce fata in fata pe FC Nantes si Stade Rennais. Meciul se disputa miercuri, pe Stade de la Beaujoire, cu incepere de la ora 20:00. VEZI mai jos pontul pe care am mizat! Cota: 4.25!

Nantes Rennes Ponturi Pariuri

Nantes.

In precedenta runda din Ligue 1 a pierdut cu 3-0 pe terenul liderului Olympique Lyonnais. Este al 8-lea meci consecutiv fara victorie in Ligue 1. In toate aceste ultime 8 jocuri a incasat cel putin 1 gol.

Marcus Coco este suspendat pentru cumul de cartonase galbene, insa Fabio si Ludovic Blas revin dupa ce si-au ispasit suspendarea in etapa trecuta.

Se afla in partea inferioara a clasamentului; inainte de startul acestei runde se clasa pe pozitia a 16-a cu 15 puncte. Are 3 victorii, 6 egaluri, 8 infrangeri si un golaveraj de 18:30.

Rennes.

Prezinta o serie impresionanta pentru ultimele jocuri din Ligue 1; a castigat fiecare din ultimele 4 meciuri (cu Nice, Marseille, Lorient si Metz). In aceste 4 succese a incasat 1 singur gol.

Inainte de startul acestei etape se afla in partea superioara a clasamentului, pe pozitia a 4-a cu 31 de puncte. Are 9 victorii, 4 egaluri, 4 infrangeri si un golaveraj de 26:19.

NU a primit gol in precedentele 2 deplasari din Ligue 1.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Nantes (4-3-3): Lafont – Fabio, Girotto, Pallois, Traore – Abeid, Toure, Louza – Bamba, Kolo, Simon.

Rennes (4-1-4-1): Salin – Traore, Da Silva, Aguerd, Truffert – N'Zonzi – Doku, Bourigeaud, Grenier, Terrier – Niang.

Absenti.

  • Nantes: Coco, Limbombe, Roli Pereira De Sa.
  • Rennes: Gomis, Guirassy, Rugani, del Castillo, Maouassa.

Istoric Confruntari Directe.

  • Rennes s-a impus in 3 din precedentele 4 intalniri directe.

Ponturi pariuri Nantes – Rennes – ionel_iulian94.

La predictii pariuri Ligue 1 din aceasta etapa intermediara am mizat pe un pariu combinat la confruntarea Nantes – Rennes, si mai exact pe 2&sub 2.5 goluri.

Pontul Rezultat final Rennes & sub 2.5 goluri este cotat cu 4.25 la Betfair. Daca vrei sa deschizi cont la cel mai mare site de betting exchange din lume iti recomand sa citesti articolul Cum imi fac cont la Betfair.

Consider ca Rennes isi va continua seria de victorii, insa, totodata, sunt de parere ca vom avea parte de un meci destul de echilibrat, cu maximum 1-2 goluri.

Nantes are un sezon modest; dupa cele 17 runde disputate a acumulat doar 15 puncte. Formatia gazda nu exceleaza la capitolul ofensiva, reusind sa inscrie doar 18 goluri pana acum.

Nantes este fara victorie in ultimele 5 meciuri jucate acasa.

Pronostic Nantes – Rennes & Cota: Rezultat final 2 si sub 2.5 goluri – 4.25