Napoli – Verona ponturi pariuri 23.05.2021

napoli - verona - pronosticuri pariuri 23052021

Pe Stadio Diego Armando Maradona va avea loc meciul dintre Napoli si Verona in ultima etapa din acest sezon din Serie A. Meciul se va juca duminica de la ora 21:45 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.50 la agentia de pariuri sportive online Betano!

napoli - verona - pronosticuri pariuri 23052021

Napoli.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Fiorentina, partida terminandu-se cu scorul de 2-0.

Se afla locul 4 in Serie A si are 76 de puncte dupa 37 de partide desfasurate. A marcat in 9 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Napoli trece printr-o forma foarte buna, echipa castigand 4 si remizand unul din ultimele 5 partide jucate in campionat.

Cu o singura infrangere pe teren propiu din ultimele 20 partide jucate in toate competitile, gazdele si-au construit o fortareata pe Stadio Diego Armando Maradona.

Verona.

A remizat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Bologna, partida terminandu-se cu scorul de 2-2.

Se afla pe locul 10 in Serie A si are 44 de puncte dupa 37 de partide desfasurate. A marcat in 7 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Verona are o singura victorie obinuta din ultimele 10 partide jucate in campionat si ar fi o subestimare sa spun ca echipa trece printr-o forma proasta.

Doua victorii, o remiza si sapte infrangeri sunt ultimele 10 rezultate obtinute pe teren advers de catre oaspeti.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Napoli (4-2-3-1): Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Rrahmani, Hysaj; Ruiz, Demme; Lozano, Zielinski, Insigne; Osimhen.

Verona (3-4-2-1): Pandur; Ceccherini, Gunter, Dimarco; Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic; Zaccagni, Bessa; Kalinic.

Absenti:

Napoli: Koulibaly, Ghoulam, Maksimovic.

Verona: Vieira, Barak.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru Verona.

Ultimele 8 din 10 intalniri dintre cele doua echipe s-au terminat cu victoria lui Napoli.

Ponturi pariuri Napoli – Verona – MRRazvan.

In lista de pronosticuri azi pentru acest meci am sa ma bazez pe necesitatea gazdelor de a castiga aceasta confruntare importanta.

Echipa antrenata de Gatusso are oportunitatea de a-si asigura a cincea calificare din ultimii sase ani in grupele Ligii Campionilor cu o victorie in aceasta partida.

Verona va termina indiferent de rezultat acest sezon la mijlocul clasamentului. Cu nicio motivatie ramasa in acest ultim meci, ne putem astepta ca Napoli sa profite de acest lucru.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Betano.

Napoli are al doilea cel mai bun atac in acest sezon de Serie A (85 de goluri dupa 37 de partide jucate) si echipa a marcat 14 goluri in ultimele 5 partide jucate.

Gazdele nu-si pot permite pasi gresiti in acest ultim meci. O remiza sau ar insemna cel mai probabil participarea in Europa League. Cred ca echipa antrenata de Gatusso va reusi sa se impuna cu usurinta asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Napoli Verona 1 Pauza – Cota 1.50!