Caută
Close this search box.

Neftci Baku – Olympiakos ponturi pariuri 28.07.2021

neftci baku olympiakos ponturi pariuri

Dupa o victorie la un singur gol diferenta in prima mansa, Olyimpiakos calatoreste in Estul Europei in cautarea unui loc in runda a treia de calificare pentru grupele Ligii Campionilor. In aceasta seara de la ora 20:00, Neftci Baku primeste vizita campioanei Greciei si este pregatita sa scoata mai mult din partida retur, mai ales dupa reprezentatia azerilor de la Pireu.

neftci baku olympiakos ponturi pariuri

Neftci Baku.

Cu o cota de piata in valoare de 8.40M $, formatia antrenata de la margine de Samir Abbasov are nevoie de o minune pentru a izbuti calificarea in turul 3. 

Dupa ce a reusit sa incheie stagiunea de Premier League pe prima pozitie dupa o asteptare de mai bine de 7 ani, la doua puncte in fata lui Qarabag, Neftci Baku nu a disputat decat 3 amicaluri inainte de revenirea pe scena europeana. A castigat o singura partida, chiar impotriva celor de la Spartak Moscova, scor 2-0.

Debutul european din acest sezon nu a avut loc la Pireu ci in dubla mansa cu Dinamo Tbilisi. Azerii si-au facut incalzirea asadar impotriva unei formatii din Georgia, reusind sa se impuna cu scorul de 4-2 la general.

Puteau scoate mai mult si din jocul de la Pireu, mai ales dupa ce Camara a fost eliminat in minutul 43. Au fost multe suturi spre poarta lui Tzolakis insa niciunul nu si-a atins tinta, Meza Colli incercand si de aceasta data sa inscrie primul gol din noua stagiune.

Olympiakos.

Conform transfermarkt, clubul antrenat de la margine de Pedro Martins este cotat la o valoare de 112M $, fiind de departe favorita la calificarea in turul 3 preliminar.

A fost mare sarbatoare la Pireu dupa cel de-al 46-lea titlu castigat, Olympiakos fiind in continuare cea mai titrata formatie la nivelul Super Ligii din Grecia. Alb-rosii au luat un avans de 26 de puncte fata de rivala PAOK, fiind aproape imposibil sa rateze titlul, mai ales dupa ce a inregistrat doar 2 infrangeri in cele 36 de etape.

Revenirea din pauza competitionala a consemnat o serie de 5 victorii in jocurile amicale pentru Olympiakos impotriva unor adversari ca Wolfsberger, Krasnodar, CSKA Sofia, Univ. Craiova sau Aris. O singura infrangere au suferit alb-rosii in aceste jocuri amicale impotriva campioanei Austriei, Salzburg, scor 0-3. 

Desi a reusit sa deschida scorul dupa o jumatate de ora, Camara a fost inger si demon pentru campioana Greciei, acesta fiind trimis la cabine dupa un cartonas rosu consemnat in finalul primei reprize. De atunci lucrurile s-au schimbat radical in jocul grecilor care au incercat pe cat posibil sa tina de rezultat, Tzolakis reusind sa tina poarta intacta pana la finalul jocului.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Neftci Baku (3-5-2): Mammadov – Stankovic, Mbodj, Buludov – Lawal, Bourgine, Kane, Mahkmudov, Harramiz – Meza Colli, Abbasov

Olympiakos (4-2-3-1): Tzolakis – Lala, Semedo, Markovic, Reabciuk – Bouchalakis, Malong – Masouras, Valbuena, Randelovic – Hassan

Absenti.

Neftci Baku: Alasgarov, Celik

Olympiakos: Camara, Soares, Fortounis

Istoric Confruntări Directe

Singura confruntare directa a avut loc in partida tur din Grecia unde Olympiakos a reusit sa se impuna la limita cu scorul de 1-0.

Pariaza pe un scor corect de 1:1 in cota de 6.50 la partida de la Baku chiar pe platforma celor de la Fortuna. Vezi ce opinii au pariorii despre aceasta agentie din articolul Pareri Fortuna.

Ponturi pariuri Neftci Baku – Olympiakos -> Andrew.

Formatia azera si-a aratat calitatea in jocul de la Pireu si cred ca poate scoate mai mult din acest retur, mizand pe un rezultat de ambele marcheaza.

Neftci Baku a practicat un fotbal dezinvolt in prima mansa insa fara sa marcheze, lucru ce ar fi putut sa se intample de cel putin doua ori daca azerii ar fi fost mult mai atenti la finalizare. Chiar daca lotul este de 12 de ori mai slab valoric decat cel al grecilor, calitate exista in tabara lui Abbasov si cred ca se va reflecta in aceasta seara printr-un gol pe tabela.

Olympiakos a pornit de la bun inceput cu prima sansa la calificare insa dupa reprezentatia din mansa tur, grecii vor avea mari probleme la Baku. Cu o aparare extrem de neatenta si un atac care a lasat de dorit in a doua repriza, Olyimpiakos poate avea probleme serioase, mai ales ca nu il va avea nici pe Camara in teren. Totusi, carentele la nivel defensiv pot aparea si in tabara azerilor, lucru observat in jocurile cu Dinamo Tbilisi, georgienii reusind de fiecare data sa marcheze cel putin un gol.

Pronostic Neftci Baku – Olympiakos:GG – Cota 1.70