Newcastle – Burnley ponturi pariuri 04.12.2021

newcastle burnley ponturi pariurii

Lupta din zona rosie a clasamentului din BPL continua si in aceasta runda cu numarul 15 unde Burnlet se deplaseaza pe St.James’ Park pentru intalnirea cu Newcastle ce isi are start-ul de la ora 17:00. Gazdele sunt in continuare singura formatie fara victorie din acest sezon si se anunta o noua partida interesanta. Mai jos poti gasi pariul special propus de mine in cota de 1.65.

Newcastle.

Jocul de acasa cu Norwich din runda precedenta a marcat a 7-a remiza pentru Newcastle care nici dupa 14 etape nu reuseste sa bifeze primul succes din acest sezon de BPL.

Cu un golaveraj de 16 la 30, Newcastle este lanterna rosie din Premier League, avand cea mai slaba aparare. Cu 3 egaluri si 2 infrangeri in ultimele 5 etape, alb-negrii de sub comanda lui Howe au dat semne de revenire dupa remiza la scor cu Brentford (3-3), insa eliminarea lui Clark din runda precedenta, inca din minutul 9, a anulat orice speranta pentru un prim succes pentru “cotofene”.

A aratat ca isi doreste victoria la fiecare partida de pe teren propriu, marcand in 6 din cele 7 jocuri de acasa, mai putin in poarta campioanei Europei, Chelsea.

Burnley.

Lucrurile nu se prezinta bine nici in tabara oaspetilor acolo unde Burnley a ajuns la 3 remize consecutive, inregistrand ultima oara un rezultat alb in deplasarea de la Wolves, scor 0-0.

Cu 10 puncte la activ dupa 13 etape, Burnley ocupa prima pozitie din zona rosie a clasamentului, fiind la doar 3 distanta de Watford. A inregistrat o singura victorie in acest sezon, cea de la finalul lunii octombrie impotriva nou-promovatei, Brentford, scor 3-1.

Chiar daca ocupa prima pozitie retrogradabila, Burnley este neinvinsa 5 etape, reusind sa marcheze si implicit sa scoata punct chiar si de pe Stamford Bridge acolo unde Chelsea a inregistrat un nou pas gresit, scor 1-1.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Newcastle (4-4-2): Dubravka; Manquillo, Schar, Lascelles, Lewis; Fraser, Willock, Shelvey, Saint-Maximin; Wilson, Joelinton

Burnley (4-4-2): Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; McNeil, Brownhill, Westwood, Cornet; Wood, Vydra

Absenti.

  • Newcastle:
  • Burnley:

Istoric Confruntari Directe.

  • Cea mai recenta intalnire directa nu a avut loc in stagiunea precedenta de BPL ci in luna august a acestui an cand cele doua formatii se intalneau in EFL Cup unde Burnley reusea sa se impuna la limita, scor 1-0.
  • Cele mai tari pariuri Anglia le poti plasa la Unibet alaturi de o cota de 4.40 pentru o remiza cu goluri la jocul de pe St. James’ Park.

Ponturi pariuri Newcastle – Burnley -> Andrew.

Desi nu sunt adeptul pariurilor speciale, am decis de aceasta data sa merg pe un pronostic de peste 3,5 cartonase galbene din oferta celor de la Unibet, pariu ce merge foarte bine dpdv statistic, dar si conform situatiei actuale din clasament.

Ambele formatii au o medie de 3 si respectiv 2 cartonase galbene per meci si cred ca putem asista la un nou duel tensionat in aceasta dupa-amiaza. Newcastle este in cautarea unei prime victorii de mai bine de 3 luni si asa cum am vazut si in precedentele jocuri de acasa, este foarte hotarata sa practice si un fotbal ceva mai dur, mai ales acum in fata unei contracandidate la retrogradare.

Citeste articolul Unibet Bonus fara Depunere si vezi cum poti accesa suma de bani oferita de aceasta casa de pariuri.

Desi a marcat 3 goluri in jocul de acasa cu Crystal Palace si a egalat in duelul de la Londra pe Chelsea, trupa oaspete din aceasta seara a continuat sa ramana la fel de agresiva si s-a ales cu nu mai putin de 6 cartonase galbene in cele doua partide, o medie ce poate fi atinsa si in jocul din aceasta seara. Mai mult decat atat, in ultima deplasare de campionat, Mee si Lowton au fost avertizati pentru Burnley inca din minutul 18.

Pronostic Newcastle – Burnley: Peste 3,5 cartonase galbene – 1.65