Newcastle – Manchester City ponturi pariuri 14.05.2021

manchester city newcastle ponturi pariuri 08072020

St. James Park va gazdui vineri seara cu incepere de la ora 22.00 partida dintre Newcastle si Manchester City ce va conta pentru runda a 36-a din Premier League. Ambele echipe sunt cu obiectivele indeplinite pe acest final de sezon, dar fotbalul britanic este unul al marilor orgolii, nu ma astept la concesii in acest joc.

manchester city newcastle ponturi pariuri 08072020

Newcastle.

Cotofenele sunt pe locul 16 in Premier League cu 3 etape inainte de finalul campionatului, dar ii lipsesc emotiile retrogradarii, Fulham, prima sub linia rosie are cu 12 puncte mai putin.

Steve Bruce a redresat la timp corabia, echipa sa era vazuta la inceputul anului ca una dintre cele 3 care va retrograda mai mult ca sigur, in ciuda programului dificil, Newcastle a infirmat aceste teorii.

Vine dupa un succes categoric si surprinzator totodata, un 4-2 pe King Power Stadium contra lui Leicester, ocupanta locului 3, isi continua astfel meciurile cu rezultate pozitive pe acest final de sezon. Este greu de recomandat insa un pronostic pentru biletul zilei azi pe un rezultat pozitiv al gazdelor.

Callum Wilson a reusit o dubla in ultimul joc, dar s-a accidentat si va lipsi pana la final, acesta va fi inlocuit cel mai probabil de Joelinton in linia de atac.

Manchester City.

Cetatenii au reusit sa castige un nou titlu in Premier League, au 10 puncte avans cu 3 etape inainte de finalul campionatului englez, asta dupa ce in startul sezonului, trofeul parea ca se indreapta tot spre Liverpool.

Pep Guardiola este la cel mai bun sezon al sau pe plan european, a calificat-o pe City in finala Champions League unde are prima sansa in fata lui Cheslea.

Catalanul este de asteptat ca pe acest final de sezon sa menajeze o parte dintre titulari in vederea castigarii trofeului mult ravnit, singurul care lipseste din vitrina clubului.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Newcastle (3-5-2): Dubravka – Fernandez, Clark, Dummett – Murphy, Almiron, Shelvey, Willock, Ritchie – Saint-Maximin, Joelinton.

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Stones, Dias, Zinchenko – Silva, Rodrigo, Gundogan – Mahrez, Jesus, Foden.

Vezi aici toate cotele pentru Newcastle – Manchester City!

Absenti.

Newcastle:  Callum Wilson, Isaac Hayden, Jamaal Lascelles and Karl Darlow – accidentati; Fabian Schar – suspendat.

Manchester City: Kevin De Bruyne – incert.

Istoric confruntari directe.

Manchester City a castigat precedentele 3 intalniri directe toate disputate anul trecut. Trebuie mentionat faptul ca in respectivele infruntari Newcastle nu a marcat, de evitat pariuri Anglia pe goluri reusite de gazde la acest meci.

Pe St James Park, cetatenii au insa doar doua victorii in ultimele 5 vizite. Newcastle are un succes, alte doua partide din acest interval sau terminat la egalitate.

Ponturi pariuri Newcastle – Manchester City – Lily84.

Newcastle a reusit o mare surpriza etapa trecuta, dar nu ii dau mari sanse sa repete istoria si in fata campioanei, care vine totusi cu orgoliul ranit pe St James Park.

City va incerca sa isi repare moralul cu un succes dupa infrangrea in fata lui Chelsea, iar Pep Guardiola are intreaga garnitura de vedete la dispozitie pentru a reusi asta.

Cetatenii au un singur esec in ultimele 20 de deplasari, castigand numai putin de 19, iar in 17 dintre ele au marcat cel putin doua goluri, mizez pe un succes categoric al oaspetilor in acest meci, care va fi totusi unul impotriva unui adversar mai mult decat accesibil, caruia ii lipsesc multi dintre titulari.

Pronostic Newcastle – Manchester City: victorie Manchester City handicap -1.5 goluri cota 1.80