Pariul zilei din NFL 04.10.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 47.4%
Castigate: 9/19
Unitati: -433

Am început luna perfect, over-ul propus la confruntarea dintre Oakland – Chicago White Sox fiind câștigător fără niciun fel de probleme. Astăzi am decis să schimbăm sportul. Astfel, pontul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NFL.

Washington Football Team – Baltimore Ravens (ora 20:00)

În această seară, începând cu ora 20:00, FedEx Field găzduiește confruntarea dintre Washington Football Team – Baltimore Ravens. Duel din cadrul primului eșalon de fotbal american.

Washington a început foarte modest această stagiune. În urma celor 3 jocuri deja disputate, aceștia au acumulat o singură victorie și două înfrângeri. Echipa are foarte mari probleme în compartimentul defensiv, permițând numai puțin de 81 de puncte.

Chase Young, alegerea cu numărul 2 în draft-ul din acest an a suferit o accidentare inghinală și va rata meciul din această seară. De asemenea, Ron Rivera (antrenorul echipei) a lipsit de la antrenamente, acesta fiind supus unui tratament pentru cancer.

Că tot am adus în discuție antrenamentele, Inman și WR Steven Sims Jr sunt în continuare accidentați. Și ei au lipsit de la antrenamentul susținut miercuri.

De cealaltă parte, Ravens începuse perfect sezonul, reușind să câștige primele două jocuri. Din păcate pentru ei, forma bună nu a continuat. Vin după un eșec greu de digerat, scor 20-34, împotriva celor de la Chiefs.

Cu un procent de doar 53,6% avute la pase finalizate și fără TD în meciul cu Kansas, Jackson va încerca să uite prestația sa extrem de jalnică. Washington pare să fie „victima” perfectă pentru acest lucru. Unde mai pui că va lipsi Chase Young.

WFT au terminat stagiunea anterioară pe ultimul loc, cu doar 3 victorii dobândite în 16 jocuri, defensiva cedând în medie 27,18 PPG. Astfel, acest sezon este unul de reconstrucție pentru ei.

Probabil Ravens se va impune la handicap în acest joc, însă pronosticul meu este altul. Inițial am vrut să investesc într-un over, dar am ceva dubii în contribuția celor de la Washington la puncte. M-am reorientat imediat către numărul de puncte înregistrate de Baltimore, minim 29. Acesta este tips-ul meu pentru acest joc.

Pont: Peste 28,5 puncte Baltimore Ravens, cota 1,[email protected] Betano

Leave a Comment:

Open

Close