Ponturi fotbal american NFL 05.10.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 47.4%
Castigate: 9/19
Unitati: -433

Traversăm o perioadă foarte bună la proiectul „Meciul Zilei”. Tips-ul propus ieri pentru întâlinirea dintre Washington Football Team – Baltimore Ravens fiind câștigător fără niciun fel de probleme. Pentru astăzi vă propun un nou pont din NFL. Mult succes!

Green Bay Packers – Atlanta Falcons (ora 03:50)

Green Bay a început excelent acest sezon, câștigând toate cele 3 jocuri. Deși au stat foarte bine în atac, numai puțin de 122 de puncte marcate, fiind și cea mai bună ofensivă din fotbalul național (celelalte adversare au cu un meci în plus), apărarea este destul de nesigură.

Ei au permis un număr de 85 de puncte înscrise de adversari, 34 cu Vikings, 21 cu Lions și 30 împotriva sfinților. Este destul de clar că Matt LaFleur (antrenorul principal) trebuie să facă câteva schimbări în această zonă.

De cealaltă parte, Falcons nu a impresionat absolut deloc până acum. Ei au pierdut toate cele 3 jocuri disputate până în prezent. La fel ca și Packers, Falcons stă destul de bine în ofensivă, însă apărarea este una extrem de modestă.

Ei au reușit să acumuleze un număr de 90 de puncte, 25 cu Seahawks, 39 cu Cowboys și 26 împotriva celor de la Bears, însă așa cum am spus, defensiva este extrem de slabă, cedând un număr de 108 puncte. Până și Giants stă mai bine la acest capitol, doar 96 de puncte permise după primele 4 jocuri.

Pentru a rămâne în continuare la cârma echipei, Dan Quinn (antrenor Falcons) are nevoie de o victorie în această seară. În cazul unui eșec, șansele ca Arthur Blank (proprietarul echipei) să-l dea afară pe Quinn sunt destul de mari. Acesta este foarte nemulțumit de startul de campanie fără victorie.

Pe parte de accidentări, LaFleur nu se va putea baza pe serviciile a doi jucători. Este vorba despre fundașul Christian Kirksey (accidentare pectorali) și de receptorul Allen Lazard (accidentare mușchi), acesta fiind supus unei intervenții chirurgicale. Wideout Davante Adams este pus pe lista jucătorilor incerți.

Probleme în lot pot fi întâlnite și la Falcons. Corner Darqueze Dennard, Grady Jarrett și Keanu Neal nu vor fi pe teren în această seară, în timp ce Julio Jones și Calvin Ridley rămân în continuare incerți.

O să merg pe un over de 52,5 puncte în acest joc. Așa cum am spus, ambele formații au fost strălucite în atac, acumulând medii de peste 30 PPG, însă apărările lasă mult de dorit. Mă aștept la un meci foarte bun făcut de Packers, poate chiar o victorie la un handicap consistent.

Cu Aaron Rodgers în formă (887 YARDS, 9 pase de TD, nicio intercepție și un procent de 67% la pase finalizate), aceștia pot trece fără probleme de o defensivă extrem de dezorganizată. Falcons a permis în medie 463,3 YARDS și 4,7 touchdown-uri/meci. (Statistici preluate de pe NFL/Avancronicile Covers).

Deși îmi place foarte mult handicapul de -4,5, merg pe over. Matt Ryan (QB Falcons) poate fi un un adversar pe măsura lui Rodgers. El a aruncat 961 YARS, a oferit 7 pase de TD și deține un procent de 62,5% la pase complete. A permis până în prezent două intercepții.

Deși nu au nicio relevanță în acest joc, fiind întâlniri directe destul de îndepărtate, în ultimele 5 confruntări dintre cele două, linia de 52,5 puncte a fost depășită fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 52,5 puncte, cota [email protected] Betano

Leave a Comment:

Open

Close