Ponturi fotbal american NFL 08.10.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 47.4%
Castigate: 9/19
Unitati: -433

Venim după o scurtă perioadă de pauză la proiectul „Meciul Zilei'. Am avut parte de o ofertă extrem de sărăcăcioasă în ultimele zile și am considerat că este mai bine să nu ofer nimic. Astăzi revenim la proiect cu un tips la duelul dintre Chicago Bears – Tampa Bay Buccaneers, acesta fiind și meciul de deschidere a săptămânii 5 din NFL. Mult succes!

ponturi fotbal american 08.10.2020

Chicago Bears – Tampa Bay Buccaneers (ora 03:20)

Chicago a început foarte bine campania din acest sezon, câștigându-și 3 dintre cele 4 jocuri. Pe mine nu m-au convins foarte tare cu aceste rezultate, ofensiva arătând destul de rău, doar 85 de puncte puse pe tabelă, fiind pe locul 24 în ceea ce privește numărul de yards alergate, 343,3.

Nu știu dacă va fi suficient pentru ai face față grupării din Tampa, echipă cu medie de aproximativ 29 PPG în sezonul precent. În ceea ce privește zona defensivă, Bears a arătat bine, permițând doar 81 de puncte.

Bine, era de așteptat să aibă un număr atât de mic, printre echipele întâlnite fiind Lions și Colts, formații cu zone de atac destul de modeste. Chicago deține a 8-a cea mai bună defensivă a NFL-ului, permițând un număr de 345,5 yards/meci.

La fel ca și Bears, Tampa au avut parte de un parcurs bun în primele 4 jocuri, obținând 3 victorii. În atac, ei au arătat foarte bine, reușind să acumuleze un număr de 120 puncte, având 30 PPG. Toate cele 4 confruntări s-au încheiat cu un număr de minim 23 puncte realizate de Buccaneers, aspect deloc surprinzător.

Cum am spus mai sus, ei au obținut o medie de aproximativ 29 PPG în sezonul anterior, fiind a 2-a cea mai bună ofensă a fotbalului național. Contrar așteptărilor, compartimentul defensiv a arătat foarte bine până acum, doar 92 de puncte permise.

Venind înainte de startul acestui an din postura de jucător liber, Tom Brady, QB-ul actual al grupării din Tampa a arătat foarte bine în cele 4 jocuri avute la noua sa echipă, aruncând 1.122 yards, 11 touchdown-uri și 4 intercepții. El este și singurul jucător din istoria NFL care a câștigat 6 titluri de campion, având la activ 9 Super Bowl-uri.

Brady pare să aibă un adversar destul de accesibil în această noapte. QB celor de la Bears pentru acest joc fiind Nick Foles. El este înlocuitorul lui Mitchell Trubisky. În cele două jocuri din acest sezon în care a evoluat, Nick a aruncat 437 yds, a pasat pentru 4 TD și a reușit să obțină două intercepții.

Inițial am optat pentru un succes obținut de Tampa, însă noile accidentări din tabăra acestora m-au făcut să schimb tips-ul. Receptorul OJ Howard, primitorii Chris Godwin și Justin Watson, cât și alergătorul LeSean McCoy sunt indisponibili pentru acest joc.

O să mizez pe un număr de minim 23 de puncte puse pe tabelă de Buccaneers.Atacul arată foarte bine în acest sezon, iar venirea lui Brady este fără dar și poate un plus enorm pentru echipă. Deși se confruntă cu accidentări importante, mă aștept la un joc destul de bun făcut de ofensivă.

Pont: Peste 22,5 puncte Tampa Bay Buccaneers, cota [email protected] Betano

Leave a Comment:

Open

Close