Ponturi fotbal american NFL 11.10.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 73.9%
Castigate: 17/23
Unitati: 395

Oferta de azi în NFL este foarte bogată, având programate numai puțin de 11 evenimente. Din păcate, startul săptămânii 5 nu a fost profitabil pentru noi, pierzând over-ul de 22,5 pus pe oaspeți la meciul dintre Chicago Bears – Tampa Bay Buccaneers. Astăzi am ochit o specială la confruntarea dintre Pittsburgh Steelers – Philadelphia Eagles. Mult succes!

Pittsburgh Steelers – Philadelphia Eagles (ora 20:00)

Steelers pleacă cu un avantaj enorm în acest duel. Din cauza focarului de COVID-19 apărut la Titans, meciul din Week 4 s-a amânat. Confruntarea a fost reprogramată pentru săptămâna a 7-a. Astfel, jucătorii echipei Steelers au avut parte de 13 zile de odihnă, timp suficient pentru pregătirea jocului de astăzi.

În acest moment, gruparea din Pittsburgh se situează pe poziția a 3-a, având 3 victorii din tot atâtea meciuri jucate. Cu medie de 382.0 yds/meci, compartimentul ofensiv a pus pe tabelă 80 de puncte, 26 cu Gaints, 26 cu Broncos și 28 cu Texans.

În ceea ce privește zona de apărarea, aceasta pare a fi impenetrabilă. Ei permițând doar 290.0 yds pe partidă, fiind a 2-a cea mai bună defensivă la acest capitol, doar Indianapolis Colts având statistici mai bune, cu doar 236.3 yds permiși.

De cealaltă parte, Eagles vine pe terenul celor de la Steelers după o surpriză foarte mare. Ei reușind să câștige în Week 4 duelul contra grupării din San Francisco, scor 20-25. Din păcate, ei nu au putut să termine acel joc fără noi jucători accidentați.

Atacantul Lane Johnson nu a fost foarte prezent pe teren, în timp ce Darius Slay nu a reușit să termine confruntarea. La antrenamentul de miercuri, receptorii DeSean Jackson și Alshon Jeffrey au parcurs eforturi ușoare, în timp ce TJ Edwards, Rudy Ford, Lane Johnson, Avonte Maddox și Rodney McLeod nu au fost prezenți.

O decizie îmbucurătorare este legată de fani. Conducerea echipei a primit permisiunea de a aduce pe Heinz Field un număr limitat de spectatori. Capacitatea arenei este de 60.000 locuri, iar limita permisă este pusă la 5.000.

Un duel foarte interesant pentru partida de astăzi este legată de cei 2 QB. Ben Roethlisberger este cel care va conduce ofensiva Steelers, în timp ce Eagles îl propune titular pe Carson Wentz.

Cu 777 de yards pasați, 7 TD, 67% procentaj la pase complete și o intercepție, QB-ul gazdelor pleacă cu un avantaj enorm în acest joc. El urmează să întâlnească o formație cu probleme grave de lot. În acest moment, Unibet ne oferă linia de 275.5 yards pasați de Ben.

Adversarul său va avea parte de o misiune extrem de dificilă. Cu mulți coechipieri invalizi, plus un adversar care deține a 2-a cea mai bună apărare la yds permiși, nu îl văd pe Wentz să realizeze linia de 239,5 yards pasați .

În cele 4 jocuri, Carson a acumulat 930 yards pasați, 4 TD, 7 intercepții și un procentaj de 60.6% la pase complete. Dar cum am spus mai spus, Eagles&Carson au cu un meci mai mult decât Steelers

Acestea fiind spuse, pentru acest joc am ales să investesc în linia de “Ben Roethlisberger – QB-ul cu cei mai mulți yarzi pasași”, linie oferită de Unibet.

Pont: Ben Roethlisberger – QB-ul cu cei mai mulți yarzi pasași, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: