Nice – Strasbourg ponturi pariuri 16.05.2021

nice strasbourg ponturi pariuri

Allianz Riviera va gazdui duminica seara cu incepere de la ora 22.00 partida dintre Nice si Strasbourg. Oaspetii au un singur succes aici in ultimii 16 ani, dar au nevoie mai mult ca oricand de un succes pentru a evita retrogradarea.

nice strasbourg ponturi pariuri

Nice.

Gazdele sunt fara un obiectiv concret pe acest final de sezon, au 49 de puncte si ocupa locul 9, departe de cupele europene, dar si de emotiile retrogradarii.

Perioada nefasta de la sfarsitul lui 2020 a costat-o o clasare in Top 6, a incercat sa recupereze apoi, insa nu a reusit, ca idee a avut din 08.11.2020 si pana in 31.01.2021, 8 partide consecutive acasa in campionat fara victorie, din care 7 au fost infrangeri.

In prezent se poate lauda cu 5 meciuri fara esec pe Allianz Riviera, are 4 victorii si o remiza bifate in acest interval, sunt mari sanse sa continue acest parcurs pozitiv, pot fi recomandate predictii Ligue 1 bazate pe un rezultat pozitiv obtinut de gazde.

Strasbourg.

Oaspetii nu au un final de sezon linistit, sunt pe locul 16 in campionatul francez cu 38 de puncte, unul in plus fata de Nantes aflata pe pozitie de baraj si 3 de Nimes care in acest moment retrogradeaza direct.

Rezultatele obtinute de elevii lui Laurey Thierry in ultima perioada nu sunt tocmai incurajatoare pentru indeplinirea acestui obiectiv, o singura victorie, doua remize si 5 infrangeri in precedentele 8 etape.

Paradoxal in deplasare nu a pierdut decat un singur joc din ultimele 6, un 1-0 pe terenul lui Rennes, in rest a castigat 3-2 la Bordeaux si 1-0 contra lui Metz, obtinand remize din duelurile cu Marseille, Nimes si Lille.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Nice (4-5-1): Benitez – Lotomba, Todibo, Saliba, Kamara – Attal, Claude Maurice, Boudaoui, Thuram, Lopes – Dolberg.

Strasbourg (4-4-2): Sels – Guilbert, Mitrovic, Djiku, Caci – Aholou, Bellegarde, Lienard, Thomasson – Diallo, Ajorque.

Vezi aici toate cotele pentru Nice – Strasbourg!

Absenti.

Nice: Dante, Jeff Reine-Adelaide, Myziane Maolida, Stanley Nsoki – accidentati; Danilo Barbosa – incert; Piere Lees Melou – suspendat.

Strasbourg: Mohamed Simakan – accidentat; Idris Saadi, Majeed Waris and Lebo Mothiba – incerti.

Istoric confruntari directe.

Nice a castigat meciul tur cu scorul de 2-0. Strasbourg nu are un bilant bun pe Allianz Riviera, un singur succes in precedentele 10 partide.

Ponturi pariuri Nice – Strasbourg – Lily84.

Nice este fara un obiectiv concret pe acest final de sezon, dar amtioasa cum este nu va ceda fara lupta infruntarea, are un parcurs foarte bun acasa in ultima perioada.

Strasbourg la randul sau de descurca bine spre foarte bine in deplasare, iar acum are nevoie de o evolutie curajoasa, cu un succes isi poate asigura salvarea de la retrogradare.

Elevii lui Laurey Thierry au marcat cel putin un gol in 12 din ultimele 15 partide disputate in deplasare, nu vad de ce nu ar reusi si acum.

Pronostic Nice – Strasbourg: Ambele echipe inscriu cota 1.78