Nigeria – Egipt ponturi pariuri 11.01.2022

nigeria egipt ponturi pariuri

Grupa D de la Cupa Africii pe Natiuni debuteaza cu un super duel. Este vorba despre confruntarea intre principalele 2 nationale favorite la accederea in faza urmatoare a competitiei, Nigeria si Egipt. Acest „derby” se va disputa marti, de la ora 18:00, pe Stade Omnisport Roumde Adjia. Vom avea vreo castigatoare? Urmareste continuarea articolului pentru a vedea care este sugestia mea de la acest joc! Cota: 2.35!

nigeria egipt ponturi pariuri

Nigeria.

A castigat la pas grupa de calificari, terminand pe prima pozitie cu 14 puncte, cu 7 puncte mai mult decat urmatoarele 2 clasate. A avut cel mai bun atac al grupei, in cele 6 meciuri jucate reusind sa inscrie nu mai putin de 14 goluri.

Victor Osimhen a fost principalul marcator al nationalei in preliminarii cu 5 reusite. Din nefericire pentru reprezentativa Nigeriei, el nu a putut fi selectionat pentru acest turneu final.

Cu toate acestea, din lotul convocat pentru aceasta editie a Cupei Africii pe Natiuni nu lipsesc celelalte vedete, precum: Ola Aina, William Troost-Ekong, Samuel Chukwueze, Ahmed Musa, Iheanacho, Awoniyi, Iwobi, Ndidi si Moses Simon.

Egipt.

La fel ca adversara din acest joc, a obtinut calificarea la Cupa Africii pe Natiuni dupa ce si-a castigat grupa de calificari. A terminat pe prima pozitie cu 12 puncte (3 victorii si 3 remize), cu 3 mai multe decat ocupanta locului secund. A avut cel mai bun atac al grupei (10 goluri inscrise) si cea mai buna defensiva (doar 3 goluri incasate).

Din lotul convocat pentru acest turneu final nu lipseste, bineinteles, vedeta celor de la Liverpool, Mohamed Salah. De asemenea, au fost selectionate si celelalte nume importante, Mohamed Elneny si Trezeguet, dar si atacantii de la Galatasaray si Stuttgart, Mostafa Mohamed, respectiv Omar Marmoush.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Nigeria (3-5-2): Okoye – Awaziem, Troost-Ekong, Ndidi – Simon, Aribo, Onyeka, Iwobi, Aina – Iheanacho, Musa.

Egipt (4-2-3-1): El Shenawy – Tawfik, Hegazy, Hamdi, Fotouh – Elneny, Amr El Soleya – Salah, El Said, Sherif – Marmoush.

Absenti.

  • Nigeria: Balogun, Ighalo, Osimhen.
  • Egipt: nu sunt anuntate absente notabile.

Istoric Confruntari Directe.

  • In ultimele 5 intalniri directe, Nigeria a obtinut o victorie, Egipt 3, iar 1 meci s-a incheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Nigeria – Egipt – ionel_iulian94.

La pronosticuri fotbal de marti, recomand predictia GG in „derby-ul” grupei D de la Cupa Africii pe Natiuni.

Pentru ca reprezentativele Nigeriei si a Egiptului sa reuseasca sa modifice tabela de cel putin o data, se da cota 2.35 la agentia Unibet. Aici poti primi 300 LEI la deschiderea contului – citeste articolul Cod bonus Unibet ca sa vezi ce ai de facut.

Acest duel aduce fata in fata 2 nationale care au impresionat in ofensiva in partidele jucate in preliminarii; atat Nigeria, cat si Egipt, au avut o medie de peste 1.5 goluri marcate/meci.

Pronostic Nigeria – Egipt & Cota: Ambele inscriu – 2.35