Nijmegen – Feyenoord ponturi pariuri 23.01.2022

ponturi pariuri olanda eredivisie

Feyenoord Rotterdam joaca in etapa a 20-a din Olanda Eredivisie la Nijmegen, intr-un meci ce are ora de start 13:15. Te invit sa vezi pontul propus de mine conform datelor statistice!

Date statistice

Nijmegen abordeaza cu un moral bun acest joc, fiind neinvinsa in ultimele 3 etape. Intre timp s-a calificat si in sferturile KNVB Beker, dupa o victorie la Groningen.

Nijmegen se afla in prima jumatate a clasamentului datorita rezultatelor din deplasare. Pe teren propriu are doar doua victorii in acest sezon.

Nijmegen nu a mai jucat pe teren propriu cu Feyenoord din 2016. In intalnirea directa din tur a incasat 5 goluri (infrangere cu 3-5).

Feyenoord este pe 3 in Eredivisie, la 6 si respectiv 7 puncte de primele doua clasate. Cu o victorie ar putea reduce aceasta distanta intrucat Ajax si PSV se intalnesc in meci direct.

Feyenoord este neinvinsa in deplasare de la inceputul lunii octombrie. Intre timp a inregistrat 4 victorii si 4 rezultate de egalitate.

Feyenoord a pierdut o singura data in cele 6 meciuri jucate la Nijmegen in ultimii 10 ani. Media golurilor marcate este de doua pe meci.

Cote Nijmegen – Feyenoord
1X2
7.704.901.40

Pronostic Nijmegen – Feyenoord propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Handicap: Nijmegen +21.78Betano1.000 RON!