Caută
Close this search box.

Norvegia – Grecia ponturi pariuri 06.06.2021

norvegia grecia ponturi pariuri

La Rosaleda din Malaga va gazdui duminica seara cu incepere de la ora 19.00 partida amicala dintre reprezentativele de fotbal ale Norvegiei si Greciei.

norvegia grecia ponturi pariuri

Norvegia.

Nu va fi prezenta la turneul final ce va debuta peste cateva zile, a terminat grupa de calificare doar pe locul 3 dupa Spania si Suedia, clasandu-se pe pozitia secunda si in Nations League, la 3 lungimi in spatele Austriei.

Nici campania pentru campionatul mondial nu a debutat tocmai pe masura asteptarilor sale, in ciuda celor doua victorii cu Malta si Muntenegru a pierdut 3-0 pe teren propriu in fata Turciei, rezultat ce poate cantari enorm in ecuatia calificarii.

Partida impotriva nationalei semilunei a fost insa singura din 09 septembrie 2018 si pana in prezent in care nu a marcat, pot fi incercate pronosticuri fotbal sigure bazate pe un gol reusit de nordici.

Grecia.

Elenii par intr-o oarecare revenire de forma, au terminat pe locul secund in grupa de Nations League la doua puncte in spatele Sloveniei, dar nu au pierdut niciun joc din cele 6 disputate.

In prezent vine dupa 9 partide fara infrangere, interval in care a intalnit adversare destul de bine cotate precum Belgia, Slovenia sau Spania.

Singurul esec din octombrie 2019 si pana in prezent este inregistrat intr-un joc amical, 2-1 contra Austriei, de asemenea a debutat destul de bine cu o remiza pe terenul Spaniei, urmata e drept de un rezultat mai putin asteptat, egal acasa cu Georgia.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Norvegia (4-4-2): Hansen – Svensson, Strandberg, Ajer, Meling – Elyounoussi, Odegaard, Thorsby, Hauge – Haaland, Sorloth.

Grecia (4-2-3-1): Vlachodimos – Androutsos, Papadopoulos, Tzavellas, Tsimikas – Bouchalakis, Galanopoulos – Masouras, Bakasetas, Giannoulis – Pavlidis.

Vezi aici toate cotele pentru Norvegia – Grecia!

Absenti.

Norvegia: Joshua King – accidentat.

Grecia: Dimitris Siovas, Kostas Fortounis, Kostas Stafylidis – indisponibili.

Istoric confruntari directe.

Ultimul meci intre cele doua reprezentative a fost tot un joc amical, disputat in 2012 si castigat cu scorul de 3-2 de Grecia.

Ponturi pariuri Norvegia – Grecia – Lily84.

Norvegia va incerca sa se impuna in acest meci pentru a demonstra ca esecul de pe teren propriu cu Turcia a fost un simplu accident, are armele necesare pentru a sparge blocul defensiv advers.

Grecia la randul sau este intr-o forma foarte buna cu 9 partide consecutive fara esec, contabilizand remize cu gol marcat pe terenul Belgiei si Spaniei, aceste reusite cu siguranta au sporit increderea in randul jucatorilor sai.

Ambele echipe se descurca destul de bine in plan ofensiv, nordicii au un atac stelar condus de Erling Haaland, in timp ce grecii au marcat in 9 din precedentele 11 infruntari.

Intre cele mai bune cote pentru pronosticul propus de mine il ofera casa de pariuri online Winbet. Afla din articolul Cod bonus Winbet cum poti lua bonusul maxim de aici.

Pronostic Norvegia – Grecia: Ambele echipe inscriu cota 1.95