Norvegia – Luxemburg ponturi pariuri 02.06.2021

Forma ionel_iulian94: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 64.3%
Castigate: 9/14
Unitati: 163

Nationalele de fotbal ale Norvegiei si Luxemburgului se intalnesc miercuri intr-un joc amical! Confruntarea va avea loc in Spania, la Malaga, incepand cu ora 20:00. Urmareste acest articol pentru a afla cateva informatii legate de cele 2 reprezentative, dar si pentru a vedea pariul meu!

norvegia luxemburg ponturi pariuri

Norvegia.

Ultimul joc pe care l-a disputat a fost pe 30.03.2021, in Preliminariile Campionatului Mondial. S-a impus in Muntenegru cu 0-1.

Important de precizat faptul ca NU va participa la acest Campionat European ce va debuta pe 11 iunie. In grupa de calificari la Euro a terminat abia pe 3, dupa Spania si Suedia. A mai avut o sansa pe traseul UEFA Nations League, insa a fost eliminata in semifinale de reprezentativa Serbiei.

Chiar daca este doar o partida amicala, selectionerul Stale Solbakken a convocat multi jucatori importanti, printre care Ajer, Andre Hansen, Patrick Berg, Hauge, Midtsjo, Thorsby, Odegaard, Sorloth, dar si vedeta Haaland.

Luxemburg.

Nici ea nu va evolua la Campionatul European. In grupa de calificari a terminat pe pozitia a 4-a cu doar 4 puncte.

In ultimul meci pe care l-a disputat a suferit un esec; a pierdut cu 1-3 in fata nationalei Portugaliei (Preliminarii Cupa Mondiala). De altfel, nu a avut evolutii satisfacatoare in precedentele jocuri, inregistrand 4 infrangeri, 1 egal si 1 succes in ultimele 6 partide.

Vincent Till a lipsit in ultimele meciuri pentru echipa sa de club din cauza unei accidentari si sunt sanse foarte mari sa nu poata fi folosit in acest joc.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Norvegia (4-4-2): Hansen – Svensson, Gregersen, Ajer, Meling – Odegaard, Midtsjo, Thorsby, Elyounoussi – Sorloth, Haaland.

Luxemburg (4-1-4-1): Moris – Jans, Chanot, Mahmutovic, Carlson – Christopher Martins – Olivier Thill, Barreiro Martins, Vincent Thill, Rodrigues – Sinani.

Absenti.

  • Norvegia: Jarstein, Sander Berge.
  • Luxemburg: Vincent Till.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cea mai recenta disputa directa a fost in anul 2003; nationala Norvegiei s-a impus cu 1-0 in acea partida.

Ponturi pariuri Norvegia – Luxemburg – ionel_iulian94.

Pentru partida Norvegia – Luxemburg am mizat pe un pariu din categoria pronosticurilor 1X2. Mai exact, pontul meu de la aceasta confruntare este 1 solist.

Pentru ca nationala Norvegiei sa fie castigatoare dupa fluierul final, cota este 1.47 la WinBet.

Consider ca diferenta de valoare va fi determinanta in aceasta confruntare, reprezentativa Norvegiei avand multi jucatori de valoare care evolueaza in campionatele de top ale Europei.

Mai mult, sunt de parere ca va conta mult si faptul ca Luxemburg nu trece printr-o perioada foarte buna, pierzand 4 din ultimele 6 meciuri disputate.

Pronostic Norvegia – Luxemburg & Cota: 1 – 1.47

Leave a Comment: