Caută
Close this search box.

Norvegia – Olanda ponturi pariuri 01.09.2021

norvegia olanda ponturi pariuri

„Portocala Mecanica” are un meci foarte greu la jumatatea acestei saptamani. Miercuri, de la ora 21:45, Olanda va juca la Oslo impotriva reprezentativei Norvegiei. Vor reusi cele doua nationale sa ne ofere un joc cu multe goluri? Urmareste aceasta avancronica pentru a vedea care este propunerea mea!

norvegia olanda ponturi pariuri

Norvegia.

Inainte de startul acestei runde se afla pe pozitia a 4-a cu un total de 6 puncte, cu acelasi numar de puncte pe care il au si ocupantele locurilor 2 si 3.

Din lotul pentru aceasta disputa nu lipsesc vedetele: Haaland, Odegaard, Thorsby, Hauge, Elyounoussi si Joshua King.

Sander Berge a fost depistat pozitiv cu COVID-19, motiv pentru care nu a putut fi selectionat. De asemenea, lipsesc si Sorloth si Thorstvedt, ambii fiind suspendati.

Gregersen si Strandberg vor fi indisponibili in urmatoarea partida in eventualitatea in care in acest joc vor fi avertizati cu cartonas galben.

Olanda.

Dupa un parcurs dezamagitor la Campionatul European din vara, Frank de Boer a fost demis, la carma nationalei fiind reinstalat, din nou, Louis van Gaal.

Dupa ce o buna perioada de timp a fost nevoit sa stea pe „bara”, Virgil van Dijk a revenit la inceputul acestui sezon si a fost integralist in toate meciurile echipei sale de club. Din acest motiv, acesta a fost selectionat pentru aceasta partida.

De asemenea, nu lipsesc: Ake, de Vrij, Wijnaldum, Bergwijn, de Ligt, Klaassen, Depay, Malen, Frenkie de Jong, Gakpo si Weghorst.

Tyrell Malacia (Feyenoord) si Devyne Rensch (Ajax) se afla la prima convocare la echipa de seniori.

De Ligt nu poate evolua deoarece este suspendat.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Norvegia (4-2-3-1): Hansen – Ryerson, Strandberg, Ajer, Meling – Thorsby, Berg – Elyounoussi, Odegaard, Hauge – Haaland.

Olanda (4-3-3): Drommel – Dumfries, de Vrij, van Dijk, Blind – Frenkie de Jong, Wijnaldum, de Roon – Bergwijn, Weghorst, Depay.

Absenti.

  • Norvegia: Berge, Midtsjo, Zachariassen, Sorloth, Thorstvedt.
  • Olanda: Luuk de Jong, Cillessen, Stekelenburg, De Ligt.

Istoric Confruntari Directe.

  • Precedentele 2 intalniri directe au fost in Preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010; nationala Olandei a castigat ambele partide.

Ponturi pariuri Norvegia – Olanda – ionel_iulian94.

Pentru acest duel mizez pe un pronostic din categoria ponturilor si pariurilor pe goluri. Si mai exact, recomand predictia Ambele echipe marcheaza.

La gol marcat de ambele nationale, cota este 1.80 la Betano, una dintre casele de pariuri cu cele mai mari cote.

Dupa selectiile facute de cei doi antrenori, le vad extrem de capabile pe ambele reprezentative sa bage mingea in poarta de cel putin o data.

Gazdele ii au in atac pe Elyounoussi, Hauge, Odegaard si pe incredibilul Haalang, pe cand „Portocala Mecanica” vine la Oslo cu principalul om de gol al Barcelonei in acest inceput de sezon, Depay, dar si cu alti jucatori cu multa calitate la finalizare, precum Weghorst si Malen.

Pronostic Norvegia – Olanda & Cota: Ambele echipe inscriu – 1.80