Norwich – Tottenham ponturi pariuri 22.05.2022

norwich tottenham ponturi pariuri

Ocupanta ultimului loc, Norwich, o întâlneşte pe Tottenham. Partida se va desfăşura pe stadionul Carrow Road de la ora 18:00, în cadrul rundei a 38-a din Premier League.

norwich tottenham ponturi pariuri

Norwich

Norwich are un parcurs de sezon dezastruos, aflându-se în prezent pe ultima poziţie, fiind deja retrogradată din punct de vedere matematic.

Jocul echipei nu excelează deloc, din cele 18 meciuri disputate pe teren propriu au obţinut doar 3 victorii, două dintre ele cu acelaşi rezultat final, de 2-1, împotriva celor de la Everton, Southampton şi 2-0 cu Burnley.

În ultima etapă au întâlnit-o pe ocupanta poziţiei a 8-a, Wolves. Au remizat împotriva acestora, rezultatul final fiind 1-1.

Tottenham

Tottenham stă mult mai bine în clasament faţă de rivala de astăzi, în acest moment ocupă poziţia a 4-a, acumulând un total de 68 puncte în 37 partide.

Echipa traversează o perioadă formidabilă, fiind a 3-a cea mai în formă echipă din Premier League, după Manchester City şi Liverpool. În ultimele 10 etape au suferit doar o înfrângere, bilanţul fiind unul impresionant de 7 victorii şi 2 remize.

Cel mai periculos jucător al echipei este Son Heung-Min, care a înscris 21 goluri în 34 apariţii, fiind al doilea golgheter al campionatului, după Mohammed Salah, care a înscris un gol mai mult.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Norwich (4-3-3): Gunn; Aarons, Byram, Hanley, Giannoulis; Rupp, Normann, Lees-Melou; Dowell, Pukki, Rashica.

Tottenham (3-4-3): Lloris; Sanchez, Dier, Davies; Emerson, Hojbjerg, Bentancur, Sessegnon; Kulusevski, Kane, Son.

Absenţi

Norwich: Idah, Kabak, McLean, Omobamidele, Sargent, Zimmermann

Tottenham: Doherty, Reguilon, Romero, Skipp, Tanganga.

Istoric confruntări directe

Ultima confruntare dintre cele două formaţii a avut loc în turul acestui sezon, în runda a 15-a, acolo unde Tottenham s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-0.

Norwich – Tottenham ponturi pariuri – Flavius08

Ţinând cont de faptul că Norwich are un parcurs de sezon dezastruos şi trece printr-o perioadă slabă, în ultimele 5 partide acumulând doar un punct, iar Tottenham se află într-o formă excepţională, mă aştept la o partidă dominată complet de către trupa lui Antonio Conte.

Tottenham are nevoie de o victorie în această partidă pentru a-şi păstra poziţia a 4-a, care asigură calificarea în grupele Ligii Campionilor, aceştia aflându-se la doar 2 puncte în faţa celor de la Arsenal, în timp ce, pentru Norwich este un meci fără miză din moment ce este deja retrogradată.

În opinia mea vom avea parte de o partidă spectaculoasă în care Tottenham îşi va adjudeca cele 3 puncte fără mari probleme, fiind echipa cu un joc mult mai solid şi un lot mai valoros, de aceea am ales să mizez pe un pariu combo de tip pauză/final şi goluri oferit de către agenţia de pariuri sportive online SUPERBET. Vezi din articolul cod bonus superbet cum poţi primi 500 RON gratis.

Pronostic Norwich – Tottenham: 2 pauză/2 final & Interval 2-6 goluriCOTĂ 1.95