Norwich – Wolves ponturi pariuri 27.11.2021

norwich wolves ponturi pariuri

În această după-amiază, începând cu ora 17:00, ora României, Norwich urmează să primească vizita celor de la Wolves. Partida va avea loc pe Carrow Road și va conta pentru etapa cu numărul 13 din Premier League.

norwich wolves ponturi pariuri

Norwich

Canarii au avut un parcurs oribil până acum și par să fie din nou candidați la retrogradare. Ocupă momentan penultima poziție în Premier League, cu 8 puncte acumulate și bilanț de două victorii, două remize și 8 eșecuri.

Au cel mai slab compartiment ofensiv din campionat, doar 7 goluri marcate până acum, medie de circa un gol înscris la două jocuri. De asemenea, sunt într-o bătălie cu Newcastle pentru cea mai slabă apărare din ligă. Momentan sunt la egalitate, cu 27 de goluri cedate de fiecare.

Conducerea nu a mai suportat aceste rezultate dezamăgitoare, așa că l-au instalat pe Dean Smith ca antrenor principal. Debutul a fost cum nu se putea mai bun, Norwich reușind să învingă în etapa precedentă gruparea din Southampton, scor 2-1.

Wolves

La poli total opuși, Wolves are ca obiectiv principal accederea în grupele din competițiile europene. Se situează în prezent pe locul 6, cu 19 puncte dobândite. Au un bilanț de 6 victorii, o remiză și 5 înfrângeri.

Atât pe plan ofensiv, cât și defensiv, echipa a marcat/cedat un total de 12 goluri. Forma lupilor este foarte bună, aceștia având o singură înfrângere suferită în ultimele 7 etape. Fernando Marcal a suferit de curând o accidentare.

Momentan, nu se știe dacă apărătorul în vârstă de 32 de ani va putea fi folosit în jocul de astăzi. Ceea ce știm sigur este că Pedro Neto și Johny sunt în continuare out, aceștia fiind accidentați încă din sezonul precedent.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Norwich:

Wolves:

Absenți

Norwich: Christoph Zimmermann
Wolves: Pedro Neto, Johny

Istoric confruntări directe

Ultima confruntare directă a fost la începutul anului precedent. Atunci, lupii au reușit să se impună printr-un scor de neprezentare. Jota (dublă) și Jimenez au fost cei doi marcatori de atunci. Jimenez a rămas la Wolves, în timp ce Jota a decis să meargă către Liverpool.

Ponturi pariuri – Norwich vs Wolves – Cinculescu Andrei

Din punctul meu de vedere, Wolves va reuși să se impună în duelul de astăzi. Puteți plasa pariul la maxbet. Aceștia oferă în momentul de față cea mai mare cotă de pe piață (2.27). Revenind la pont, oaspeții domină la toate capitolele.

Cum am menționat și în rândurile de mai sus, sunt o formație destul de echilibrată, în timp ce canarii par să se îndrepte ușor, ușor către o nouă retrogradare în Championship. Mometan, Norwich stă foarte prost la ambele capitole.

Ofensiva punctează o dată la două jocuri, în timp ce apărarea este surprinsă de peste două ori pe partidă. În cazul în care nu ești familiarizat cu platformele online, află de aici ce case de pariuri deschise non-stop.

Pronostic Norwich – Wolves & Cota: 2 solist – 2.27