Olanda U21 – Ungaria U21 ponturi pariuri 30.03.2021

Olanda U21 Ungaria U21 Ponturi Pariuri

Meci de totul sau nimic pentru selectionata de tineret a Olandei, cea care are nevoie de o victorie la scor in fata selectionatei de tineret a Ungariei pentru a spera ca va obtine calificarea in fazele finale ale Campionatului European de Fotbal Under 21.

Olanda U21 Ungaria U21 Ponturi Pariuri

Olanda U21.

E pe locul 3 in Grupa A de la Euro U21, aceasta grupa desfasurandu-se in Ungaria, avand 2 puncte, cu 2 mai putin decat Germania U21 si Romania U21. A incheiat ambele jocuri de pana acum cu acelasi scor, 1:1, 1:1 cu Romania U21 si 1:1 cu Germania U21.

A facut un meci mai bun cu Germania U21 decat cu Romania U21, Justin Kluivert fiind cel mai bun jucator al olandezilor, cel care a deschis scorul dupa pauza, finalul de meci apartindu-le nemtilor, cei care au egalat prin Nmecha si care ar fi putut sa dea lovitura de gratie pana la ultimul fluier al arbitrului.

Avertizat in ambele partide de pana acum, Koopmeiners e suspendat pentru aceasta partida.

Ungaria U21.

Si-a risipit orice sansa de a ajunge in fazele eliminatorii ale turneului final, inregistrand 2 infrangeri in primele 2 jocuri, 3:0 cu Germania U21 si 2:1 cu Romania U21. Daca cu Germania U21 nu a miscat mai deloc, incasand 3 goluri dupa minutul 60, cu Romania U21 a reusit sa deschida scorul dupa pauza, in inferioritate numerica, fiind insa intoarsa pana la final.

Csonka a marcat in partida cu Romania U21, inscriind dupa o faza rapida de contraatac nascuta insa dintr-un fault, fiind gasit nemarcat de fundasul Laszlo Deutsch.

Adrián Szőke, jucatorul lui Heracles, a fost eliminat in partida cu Romania U21 si e suspendat pentru acest meci, in timp ce Tamás Kiss e suspendat pentru cumul de cartonase galbene, 1.64 e cota pentru 1 si 3+ la 888Sport. Afla din articolul Cod bonus 888Sport cum poti lua bonusul maxim de aici.

Echipele probabile:

Olanda U21 (4-3-3): Scherpen; Bakker, Teze, Schuurs, Zeefuik; Harroui, de Wit, Reis; Gapko, Boadu, Kluivert.
Ungaria U21 (4-2-3-1): Bese; Deutsh, Mocsi, Balogh, Bolla; Csonka, Mezei; Bukta, Szendrei, Skribek, Bence Biro.

Istoric Confruntări Directe

Va fi prima confruntare directa dintre selectionatele de tineret ale Olandei si Ungariei.

Ponturi pariuri Olanda U21 – Ungaria U21 -> Ramses90.

Cred ca vom asista la un meci fara istoric, cam cum a fost si cel dintre Germania U21 si Ungaria U21, diferenta dintre echipa de tineret a Ungariei si cele ale Romaniei, Olandei si a Germaniei fiind enorm de mare.

Iar in fiecare joc disputat de Ungaria U21 s-a observat cat de mult conteaza sa joci meciuri oficiale, cele din preliminarii si nu partide amicale, in meciurile oficiale echipele ajungand sa se consolideze cu adevarat, nationala de tineret a Ungariei aratand destul de putin fotbal pana acum tocmai datorita relatiilor de joc.

Olanda U21 a dominat-o clar pe Germania U21 in prima repriza, jucand mai slab cu trecerea timpului, la fel intamplandu-se si cu Romania U21, fiind astfel o echipa care intra bine in joc si care odata ce va deschide scorul nu se va opri din a inscrie.

Pronostic Olanda U21 – Ungaria U21 & Cota: Olanda U21 -1 handicap – 1.50