Caută
Close this search box.

Olympiakos – Arsenal ponturi pariuri 11.03.2021

Olympiakos Arsenal Ponturi Pariuri

Arsenal porneste cu prima sansa in partida tur de la Pireu contra celor de la Olympiakos. Desi tunarii au moralul ridicat dupa ultimele rezultate, grecii sunt pregatiti de o noua reprezentatie solida, fiind o echipa extrem de ofensiva in jocurile de pe teren propriu.

Olympiakos Arsenal Ponturi Pariuri

Partida isi are start-ul de la ora 22:00, iar mai jos poti gasi pontul meu in cota de 1,50.

Olympiakos.

Nu are nicio emotie in Super League acolo unde este lider detasat cu 64 de puncte, cu 16 mai multe decat Aris, ocupanta locului secund. Are toate sansele sa isi adjudece un nou titlu de campioana, fiind focusata in acest moment mai mult pe cupele europene.

In saisprezecimi s-a duelat cu echipa olandeza, PSV, reusind in final calificarea cu scorul de 5-3 la general. Un joc extrem de eficient din partea alb-rosilor care au marcat de 4 ori pe aceasta arena, insa emotiile s-au simtit abia in returul de la Eindhoven.

PSV reusea sa conduca cu 2-0 la pauza, insa Koka a inscris golul calficarii in ultimele minute. Apararea s-a dovedit a fi din nou o problema pentru trupa lui Martins care insa va miza din nou pe experienta jucatorilor din ofensiva, mai ales intr-un duel cu Arsenal.

Arsenal.

Trupa lui Mikel Arteta incepe sa intre pe un trend ascendent de rezultate insa vom vedea cata vreme va avea continuitate echipa antrenorului spaniol. Arsenal a ajuns la 3 jocuri consecutive fara infrangere in toate competitile, urcand pe locul 10 in BPL.

O pozitie de care nu se bucura si fanii tunarilor, Arsenal fiind nevoita sa se apropie de cupele europene in urmatoarea perioada.Ramane cu sanse reale pentru trofeul de UEL, maI ales ca implicarea jucatorilor lui Arteta s-a vazut in dubla cu Benfica.

Tunarii s-au calificat dupa 4-3 la general, reusind sa se impuna abia in jocul de la Pireu. Experienta si valoarea lotului condus de Arteta si-a spus cuvantul, Aubameyang reusind golul calificarii in ultimele 5 minute de joc.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Olympiakos (4-3-3): Jose Sa – Reabciuk, Ba, Semedo, Lala – M’Vila, Camara, Bouchalakis – Bruma, El Arabi, Valbuena

Arsenal (4-4-2): Leno – Soares, Gabriel, Luiz, Bellerin – Odegaard, Ceballos, Xhaka, Saka – Aubameyang, Lacazette

Absenti.

Olympiakos :  Papadopoulos, Vrousai
Arsenal : Smith Rowe

Istoric Confruntări Directe

Amintiri neplacute pentru Arsenal in sezonul precedent de UEL cand Olympiakos reusea sa se califice in detrimentul tunarilor cu scorul de 2-1 dupa 90 de minute.

Zece intalniri directe din 2009 incoace, fiind o egalitate perfecta de 5 victorii pentru fiecare formatie.

Ponturi pariuri Olympiakos – Arsenal -> Andrew.

Ma astept la o reprezentatie ofensiva din partea celor doua formatii, pregatindu-ti un pariu pe un interval de 2-4 goluri. Poti plasa si alte pronosticuri Europa League pe platforma celor de la PublicWin.

Olympiakos are in fata un adversar extrem de periculos, mai ales pe faza ofensiva. Grecii sunt obligati sa marcheze pentru a pastra sanse reale la calificare. Probleme mari in defensiva trupei lui Martins care nu va risca sa joace la 0-0, mai ales impotriva lui Arsenal.

Trupa lui Arteta cred ca va aborda partida ca cea din turul dublei cu Benfica. Vine la Pireu sa inscrie, mai ales ca se afla pe val dupa cele 3 rezultate pozitive din BPL. A marcat de 7 ori in cele 3 partide si este pregatita sa o faca si acum.

Pronostic Olympiakos – Arsenal:2-4 goluri- Cota 1.50