Omonia – PSV ponturi pariuri 29.10.2020

In runda cu numarul 2 din grupele UEFA Europa League, cipriotii de la Omonia o intalnesc pe PSV. Meciul se va juca joi de la ora 22 cu un numar limitat de spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.80 la agentia de pariuri sportive online PublicWin!

Omonia - PSV ponturi pariuri 29102020

Omonia.

Echipa gazda a reusit o remiza in prima etapa din grupele Europa League. Meciul l-au jucat pe terenul celor de la PAOK si s-a terminat cu scorul de 1-1.

Omonia se descurca foarte bine in campionatul intern. Momentat se afla pe locul 4 dupa 7 partide disputate. Au castigat 4 meciuri si au remizat 3.

Ultima partida jucata s-a terminat cu scorul de 0-0 impotriva celor de la Paralimni.

PSV.

Echipa oaspete s-a calificat in grupe dupa doua meciuri disputate in playoff. Primul meci l-au castigat cu usurinta in fata echipei slovene, Mura cu scorul de 5-1 iar in cel de-al doilea meci au eliminat-o pe Rosenborg cu 2-0.

PSV se descurca bine in campionatul intern. In momentul de fata se afla pe locul 3 dupa 6 meciuri jucate. Au castigat 4 partide. au doar o remiza si o infrangere dupa partidele disputate.

Ultima partida au jucat-o contra lui Vitesse, meciul terminandu-se cu scorul de 2-1 pentru cei de la Vitesse. Golul de onoare a fost marcat de Boscagli pentru PSV.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Omonia (3-4-3): Zivkovic, Michailidis, Varela, Ingason, Giannoulis, Esiti, Schwab, Matos, Zivkovic, Colak, Murg.

PSV(4-4-2): Mvogo,Dumfries, Baumgartl, Boscagli,Max, Gotze, Rosario, Sangare, Gakpo, Junior, Malen.

Absenti:

PSV: Van Ginkel, Gutierrez, Romero.

Granada: Niciunul.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe se intalnesc pentru prima data in istore intr-o confruntare directa.

Ponturi pariuri Omonia – PSV – MRRazvan.

Lipsa de experienta in UEFA Europa League ar putea sa o coste in aceasta runda pe echipa gazda care joaca impotriva unui adversar dur.

Echipa gazda se descurca foarte bine pe teren propiu, dovada fiind ultimele 10 meciuri jucate. Acestia au pierdut un singur meci din cele 10 partide disputate.

PSV-ul se descurca foarte bine in deplasare, acestia reusind sa inscrie in ultimele 13 meciuri jucate in toate competitiile si cel mai probabil vor reusi sa inscrie si in acest meci.

Chiar daca au inceput primul meci cu o infrangere, cred ca PSV-ul va reusi sa se impuna impotriva echipei cipriote lipsita de experienta asa ca pariul meu va fi unul in consecinta.

Pronostic Omonia – PSV –  2 solist – cota 1.80