Osasuna – Celta Vigo ponturi pariuri 11.07.2020

osasuna - celta vigo ponturi pariuri

Celta Vigo se deplaseaza la Osasuna in etapa cu numarul 36. Confruntarea are loc sambata, incepand cu ora 18:00. VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun, dar si alte informatii utile! Cota 2.40 la agentia de pariuri sportive online Netbet!

osasuna - celta vigo ponturi pariuri

Osasuna.

Vine dupa esecul de la Betis; a pierdut cu 3-0. In urma acestui esec a intrerupt o serie de 4 meciuri consecutive fara infrangere (3 victorii si 1 egal).

Inainte de inceperea acestei runde se clasa pe pozitia a 11-a cu 45 de puncte (va evolua in LaLiga si in sezonul urmator). Are 11 victorii, 12 egaluri, 12 infrangeri si un golaveraj de 40:50. Principalul marcator al echipei cu 9 reusite, Chimy Avila, este accidentat si va fi indisponibil pentru acest joc.

A primit cel putin 1 gol in 4 din precedentele 6 partide de campionat disputate pe propriul teren.

statistici osasuna - celta vigo

Celta Vigo.

Vine dupa remiza cu Atletico Madrid (1-1; pentru Celta a marcat Beltran). A suferit doar 2 esecuri in precedentele 13 runde de campionat.

Are o situatie delicata in clasament. Ocupa pozitia a 16-a cu 36 de puncte, cu doar 4 puncte mai mult decat echipa clasata pe ultimul loc retrogradabil. Are 7 victorii, 15 egaluri (echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate inregistrate pana acum) si 13 infrangeri.

In cele 35 de etape jucate a marcat 34 de goluri si a incasat 44. Iago Aspas este principalul marcator al echipei; atacantul spaniol are marcate 13 goluri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Osasuna (4-4-2): Sergio Herrera – Roncaglia, Unai Garcia, Aridane, Estupinan – Roberto Torres, Brasanac, Moncayola, Inigo Perez – Jose Manuel, Adrian.

Celta Vigo (4-2-3-1): Villar – Hugo Mallo, Aidoo, Araujo, Olaza – Yokuslu, Beltran – Iago Aspas, Rafinha, Nolito – Santi Mina.

Absenti. 

  • Osasuna: Chimy Avila, Ibanez, Cardona, Ruben Garcia, Enric Gallego.
  • Celta Vigo: Sergio Alvarez, Junca, Denis Suarez, Blanco, Murillo.

Istoric Confruntari Directe.

  • Celta Vigo a iesit neinvinsa din precedentele 5 intalniri directe (2 victorii si 3 rezultate de egalitate).

Pontul la partida Valladolid – Barcelona are cota 2.10 – vezi aici!

Ponturi pariuri Osasuna – Celta Vigo – ionel_iulian94.

Cu 3 puncte din aceasta partida, Celta Vigo poate scapa de emotiile retrogradarii. Astfel, pentru meciul de sambata de pe Estadio El Sadar mizez pe victoria oaspetilor, la o cota foarte buna: 2.40.

Osasuna si-a atins obiectivul si va juca in LaLiga si in sezonul urmator. De aceea, cred ca nu va forta prea mult in jocurile care au mai ramas.

Gazdele au o aparare destul de permisiva, incasand pana acum nu mai putin de 50 de goluri. In runda precedenta, Osasuna a pierdut cu 3-0.

Pronostic Osasuna – Celta Vigo & Cota: Rezultat final: Celta Vigo – 2.40