Crystal Palace – Manchester United ponturi pariuri 03.03.2021

crystal palace manchester united ponturi pariuri

Crystal Palace are parte de un meci foarte dificil la mijlocul acestei saptamani; pe Selhurst Park vine ocupanta locului secund, Manchester United. Meciul se joaca miercuri, de la ora 22:15. Vor reusi jucatorii pregatiti de Ole Gunnar Solskjaer sa razbune rezultatul din mansa tur? Vezi mai jos predictia pe care am mizat, dar si alte cateva informatii importante.

crystal palace manchester united ponturi pariuri

Crystal Palace.

A terminat la egalitate meciul cu Fulham din etapa trecuta (0-0). Are o situatie buna in clasament, cu 33 de puncte acumulate in 26 de jocuri. Este la 10 puncte distanta de echipa clasata pe ultimul loc retrogradabil.

Are in continuare mari probleme de efectiv; Sakho, Schlupp, Wickham, Tomkins, McArthur, Ferguson, Hennessey, Zaha si Nathaniel Clyne sunt accidentati si au sanse reduse sa evolueze in acest meci.

Fata de meciul cu Fulham, este probabil ca Roy Hodgson sa nu produca modificari importante la nivelul primului 11.

Manchester United.

In urma remizei de pe Stamford Bridge a ajuns la 9 meciuri consecutive fara esec in toate competitiile. Edinson Cavani, Paul Pogba, Juan Mata si Phil Jones au absentat in partida cu Chelsea si este foarte probabil ca acestia sa absenteze si de aceasta data.

In runda precedenta, Solskjaer a inceput in atac cu Greenwood, dar cred ca de aceasta data tehnicianul norvegian il va folosi in pozitia de varf pe Anthony Martial. Insa, totodata, consider ca Greenwood nu va fi lasat pe banca, ci va incepe in banda dreapta in locul lui James.

Scott McTominay a revenit dupa accidentare si a fost integralist in meciul de pe Stamford Bridge; foarte probabil, mijlocasul scotian va incepe inca din primul minut si partida de miercuri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Crystal Palace (4-2-3-1): Guaita – Ward, Kouyate, Cahill, van Aanholt – Riedewald, Milivojevic – Ayew, Eze, Townsend – Benteke.

Manchester United (4-2-3-1): de Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw – McTominay, Fred – Greenwood, Bruno Fernandes, Rashford – Martial.

Absenti.

  • Crystal Palace: Schlupp, Sakho, Wickham, Tomkins, McArthur, Ferguson, Hennessey, Zaha, Clyne.
  • Manchester United: Jones, Mata, Pogba, Cavani.

Istoric Confruntari Directe.

  • Manchester United a castigat ultimele 4 deplasari de pe Selhurst Park.

Ponturi pariuri Crystal Palace – Manchester United – ionel_iulian94.

La pronosticuri 1×2 Premier League de miercuri mizez pe un succes al celor de la Manchester United in confruntarea cu Crystal Palace.

Pentru ca formatia pregatia de Solskjaer sa se impuna pe Selhurst Park se da cota 1.47 la Superbet. Vezi cum iei bonusul maxim de la acest operator din articolul Cod bonus Superbet.

Locurile 2-6 sunt despartite de doar 7 puncte. Si de aceea cred ca Manchester United va face tot posibilul pentru a lua toate cele 3 puncte din acest meci.

Misiunea ii este oarecum facilitata de faptul ca formatia gazda se confrunta cu foarte mari probleme de lot, nu mai putin de 9 jucatori fiind indisponibili pentru acest joc.

Pronostic Crystal Palace – Manchester United & Cota: 2 – 1.47