PAOK – Copenhaga ponturi pariuri 04.11.2021

paok copenhaga ponturi pariuri

Primele 2 clasate ale grupei F din Europa Conference League se intalnesc joi, de la ora 22:00, intr-un meci ce conteaza pentru etapa a 4-a. Confruntarea va avea loc in Grecia, pe Toumba Stadium din Salonic. In continuarea articolului vei gasi mai multe informatii legate de acest joc, precum si pontul pe care am mizat!

paok copenhaga ponturi pariuri

PAOK.

A obtinut un succes categoric in ultimul meci pe care l-a jucat; s-a impus cu 4-1 in fata celor de la Smyrnis (meci de campionat). Alexandru Mitrita nu a fost inclus in lot din cauza accidentarii suferite in meciul cu Olympiakos; sunt sanse destul de mari ca internationalul roman sa absenteze si de aceasta data.

Jasmin Kurtic, unul dintre numele sonore din lot, a revenit dupa accidentare in partida cu Smyrnis; mijlocasul sloven a evoluat circa 20 de minute; destul de probabil sa prinda minute si in acest joc.

Referitor la situatia din grupa de Conference League, este prima dupa cele 3 runde disputate cu 7 puncte. Are 5 goluri marcate si 2 incasate (cea mai buna defensiva). Englezul Chuba Akpom este principalul marcator cu 2 reusite.

Copenhaga.

Este cu 1 singur succes obtinut in ultimele 5 jocuri din toate competitiile, succes inregistrat chiar in weekend, in campionatul intern. S-a impus pe propriul teren cu 3-0 in fata celor de la Vejle. Lukas Lerage nu a avut drept de joc (suspendat), insa pentru aceasta partida este eligibil si este foarte probabil sa se afle printre titulari.

Kamil Grabara a fost eliminat in precedentul joc din Europa Conference League, ceea ce face ca portarul polonez sa fie suspendat pentru aceasta confruntare.

Capitanul Jose Zeca este in continuare indisponibil; cel mai probabil, mijlocasul grec va reveni pe teren abia la inceputul anului viitor.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

PAOK (4-2-3-1): Paschalakis – Taylor, Mihaj, Michailidis, Vieirinha – Esiti, Schwab – Zivkovic, Kurtic, Biseswar – Akpom.

Copenhaga (4-5-1): Johnsson – Ankersen, Khocholava, Boilesen, Kristansen – Diks, Stage, Lerager, Biel, Boving – Jonas Wind.

Absenti.

  • PAOK: Ingason, Kagawa, Mitrita, Tsaousis, Sidcley.
  • Copenhaga: Grabara, Falk, Zeca.

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au mai intalnit de 2 ori. Ambele partide au fost castigate de PAOK. Pentru un nou succes al grecilor, se da cota 2.25 la Fortuna. Daca vrei sa iei 500 RON de la Fortuna o poți face simplu – citește articolul Cod bonus Fortuna.

Ponturi pariuri PAOK – Copenhaga – ionel_iulian94.

Cred ca vom asista la o partida destul de echilibrata si de aceea recomandarea mea de la acest duel este PSF X. Din categoria pronosticuri pariuri Conference League, pentru ca in disputa de pe Toumba Stadium sa avem egalitate la pauza sau la final, se da cota 1.68 la Fortuna.

Si situatia din clasament ne indica faptul ca sunt sanse destul de mari ca sa vedem un joc strans, cu putine ocazii de poarta.

Ambele formatii sunt apropiate din punct de vedere valoric.

Ultimele 2 meciuri jucate de PAOK pe propriul teren in Europa Conference League s-au incheiat la egalitate.

Pronostic PAOK – Copenhaga & Cota: PSF X – 1.68