PAOK – Gent ponturi pariuri 10.03.2022

paok gent ponturi pariuri

PAOK si Gent se infrunta joi seara de la ora 19.45 in mansa tur a optimilor de finala Conference League. Partida se va desfasura pe Toumba Stadium din Thessaloniki si se anunta una aprig disputata.

paok gent ponturi pariuri

PAOK

S-a calificat cu ceva emotii din grupa gratie faptului ca Slovan Bratislava a cucerit un singur punct in ultimele doua partide, grecii au oferit destul de multe pronosticuri surpriza in respectiva faza a competitiei.

In 32-imile competitiei a trecut de Midtjylland, dupa un esec 1-0 in Danemarca s-a impus la retur, 3-1, de asemenea a castigat si in ultima etapa a competitiei interne, 2-0 cu Lamia terminand sezonul regular pe locul 2 la 12 puncte de Olypmpiakos.

Pe teren propriu elevii lui Razvan Lucescu nu au pierdut in precedentele 12 jocuri, de la infrangerile cu Aris Salonic si Copenhaga au urmat 9 victorii si 3 remize.

Gent

Spre deosebire de adversara sa a castigat grupa din care a facut parte in Conference League la 5 lungimi de a doua clasata Partizan Belgrad, astfel a obtinut calificarea direct in optimile competitiei.

Bizonii vin dupa 6 victorii consecutive, 5 in campionat si una in Cupa Belgiei unde a si obtinut calificarea in finala, va lupta pentru trofeu cu Anderlecht.

Antrenorul principal Hein Vanhaezebrouck va incepe in ofensiva cu Laurent Depoitre si Tarik Tissoudali, acesta din urma a marcat 14 goluri in cele 25 de jocuri in care a evoluat.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

PAOK (4-2-3-1): Paschalakis – Lyratzis, Ingason, Crespo, Vieirnha – Tsiggaras, Kurtic – A. Zivkovic, Augusto, Biseswar – Akpom.

Gent (3-4-1-2): Bolat – Hanche-Olsen, Ngadeu, Okumu – Samoise, De Sart, Kums, Fortuna – Odjidja-Ofoe – Tissoudali, Depoitre.

Vezi aici toate cotele pentru PAOK – Gent!

Absenti.

PAOK: Nelson Oliveira – accidentat; Alexandru Mitrita – incert.

Gent: Gianni Bruno – accidentat.

Istoric confruntari directe.

Este primul meci direct intre cele doua formatii de club.

Ponturi pariuri PAOK – Gent >>> Lily84.

Gent este o echipa foarte periculoasa si care traverseaza o perioada de forma foarte buna cu 6 victorii in ultimele 6 jocuri.

Formatia pregatita de Hein Vanhaezebrouck a marcat 5 din ultimele 6 goluri ale sale in grupa in repriza secunda, sta foarte bine psihic si poate oricand surprinde adversarul.

De cealalta parte PAOK vine dupa 12 infruntari fara esec din care 9 au fost victorii, sunt sigur ca poate continua seria rezultatelor pozitive.

Grecii vor forta un succes, altfel le va fi foarte greu la retur contra unei echipe puternice, in plus numai exista regula golului marcat in deplasare, riscul este astfel diminuat.

Ma astept ca PAOK sa nu piarda, Razvan Lucescu are suficienta experienta si un lot foarte bun la dispozitie, dar si la cel putin doua goluri marcate.

Pronosticul propus de mine are cea mai buna cota la casa de pariuri online Superbet, vezi din articolul Cod Bonus Superbet cum poti lua bonusul maxim la aceasta casa de pariuri.

Pronostic PAOK – Gent: PAOK sansa dubla 1X & peste 1.5 goluri marcate in meci >>> cota 2.10