PAOK – Lincoln Red Imps ponturi pariuri 09.12.2021

paok lincoln ponturi pariuri

Lincoln Red Imps se deplaseaza la Salonic pentru ultima partida din grupa F a Conference League, PAOK fiind gazda acestui ultim joc incepand cu ora 22:00. Gazdele sunt inafara cupelor europene inaintea acestei partide si au mare nevoie de victorie pentru a incerca sa urce pe locul secund in grupa, mai ales in aceasta etapa cand Slovan se deplaseaza pe terenul liderului Copenhaga.

PAOK.

Antrenata de la margine de Razvan Lucescu, formatia din Grecia ocupa locul 3 in grupa F din Conference League, avand un total de 8 puncte dupa cele 5 etape scurse pana acum, insa forma de moment nu se prezinta deloc bine pentru alb-negrii.

Din pacate, situatia privind calificarea s-a complicat foarte mult pentru PAOK care dupa singura infrangere, scor 1-2 impotriva celor de la Copenhaga, alb-negrii au remizat si in runda precedenta de la Bratislava, scor 0-0, si le-a oferit o sansa in plus slovacilor pentru a visa la calificare.

Mai mult decat atat, situatia se prezinta foarte rau si la nivel de campionat acolo unde PAOK nu a mai castigat de 3 etape, pierzand si in ultima deplasare de la Ionikos, scor 3-2.

Lincoln Red Imps.

Fosta combatanta a celor de la CFR Cluj din preliminariile UCL nu s-a descurcat deloc bine in aceasta faza a grupelor din Conference League, fiind una dintre singurele formatii fara punct dupa cele 5 etape disputate pana acum.

Trupa lui Castillo Perez a inregistrat un golaveraj de 2 la 15, cu o medie de 3 goluri primite per meci ce au trimis-o tocmai pe ultima pozitie in grupa F. Ultimele doua jocuri le-a disputat pe teren propriu insa a inregistrat si cele mai dureroare rezultate, pierzand cu scorul de 0-4 si respectiv 1-4 in fata celor de la Copenhaga si Slovan Bratislava, vazandu-se in mod cert diferenta de valoare.

Se pare ca gandul echipei alb-rosii este mai mult la campionat care a debutat de mai bine de 6 runde si iata, trupa lui Castillo se pozitioneaza pe locul 1 cu maxim de puncte, cca 18 la numar, bifand si in ultima runda un succes impotriva celor de la St.Josephs, scor 1-0.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

PAOK (4-2-3-1): Zivko Zivkovic (GK); Vieirinha, Jese Crespo, Fernando Varela, Lucas Taylor; Stefan Schwab, Douglas Augusto; Diego Biseswar, Shinji Kagawa, Thomas Murg; Karol Swiderski

Lincoln Red Imps (4-3-3): Lolo Soler; Jesus Tuscano, Scott Wiseman, Bernardo Lopes, John Sergeant; Graeme Torilla, Marco Rosa, Liam Walker; Ethan Brito, Kike Gomez, Fernando Carralero

Absenti.

  • PAOK:
  • Lincoln Red Imps:

Istoric Confruntari Directe.

  • Formatia lui Razvan Lucescu s-a impus in singura partida directa de pana acum, scor 2-0 pe terenul din Gibraltar. 
  • Pariaza pe jocul de la Salonic si profita de oferta celor de la Winbet, una din acele case de pariuri ce iti ofere cote excelente la pariurile pe goluri.

Ponturi pariuri PAOK – Lincoln Red Imps -> Andrew.

Nu ma astept la alt deznodamant decat la o victorie clara din partea elevilor lui Razvan Lucescu, insa eu unul am evitat pariul pe solisti si am mers pe un pariu la piata de goluri, mizand pe un interval de 3-5 goluri din oferta celor de la Winbet. Afla din articolul Cod bonus Winbet cum poti lua bonusul maxim de aici.

PAOK se afla la egalitate de puncte cu Slovan si cu siguranta va forta in ultimul joc din grupa. A inscris doar 6 goluri in cele 5 etape de pana acum si nu pare genul sa faca spectacol, dar intalneste cel mai slab adversar din grupa. Pana la ultimele doua partide de acasa, PAOK inregistra o medie de 3 goluri in precedentele 4 intalniri de pe teren propriu. Totusi, nicio partida din grupa F nu a depasit intervalul propus de mine.

Lincoln este victima sigura in deplasarea de la Salonic si cu siguranta va incerca sa abordeze ceva mai ofensiv partida. A incercat la fiecare joc sa isi surprinda adversarul insa fara prea mult succes, marcand doar de 2 ori in cele 5 runde. A marcat la Copenhaga unde a incasat nu mai putin de 3 goluri, si cred ca un astfel de scenariul il putem vedea si noi la Salonic.

Pronostic PAOK – Lincoln Red Imps: 3-5 goluri – 1.70