Paraguay – Bolivia ponturi pariuri 15.06.2021

paraguay bolivia ponturi pariuri

In runda inaugurala de la Copa America, Paraguay si Bolivia se infrunta de la ora 03:00 pe Estadio Olimpico Pedro Ludovico din Goiania. Selectionata lui Berizzo porneste favorita la casele de pariuri in detrimentul Boliviei insa vom vedea daca alb-albastrii vor reusi sa intrerupa seria negativa de rezultate din ultima vreme. 

paraguay bolivia ponturi pariuri

Paraguay.

Selectionata lui Berizzo intra in focul partidelor de la Copa America, trofeu pe care l-a castigat ultima oara in 1979, insa vine dupa o serie nu tocmai buna de rezultate. Paraguay a pierdut recent in fata Braziliei, in start-ul lunii iunie, cu scorul de 0-2, partida ce a contat in calificarile pentru CM. A fost de altfel prima infrangere a alb-albastrilor in anul 2021, dar al 4-lea rezultat consecutiv fara victorie odata cu start-ul acestei campanii.

Romero&Co au fost depasiti de brazilieni inca din minutul 4 cand Neymar reusea sa deschida scorul, iar pana la final, paraguayenii nu au reusit sa reduca din diferenta, Paqueta inscriind si golul 2 in ultimul minut de joc.

Paraguay incheie asadar aceasta serie de 6 jocuri din grupa de calificari la CM cu doar 7 puncte obtinute si un loc 6 in grupa. Este formatia cu cele mai multe egaluri, cca 4, avand totodata si a 3-a cea mai buna defensiva alaturi de Uruguay cu doar 7 goluri primite.

Bolivia.

Antrenata de la margine de Farias, Bolivia isi incepe start-ul la Copa America intr-o grupa infernala alaturi de Argentina, Paraguay, Uruguay si Chile. Este de altfel cea mai slaba selectionata din grupa A, iar sansele de calificare sunt minime, Bolivia reusind acest lucru doar in 2015 cand ajungea in sferturile de finala.

Cu toate acestea, jucatorii lui Farias vor debuta la aceasta editie de Copa America cu un sentiment ridicat de incredere, dupa ce au reusit sa inregistreze cateva rezultate pozitive in calificarile pentru CM.

Dupa un inceput slab in grupa cu trei infrangeri consecutive, echipa lui Farias a reusit remontada si nu a mai pierdut niciun joc pana in prezent. Bolivia a intrerupt seria neagra rezultate tocmai in fata Paraguayului, scor 2-2, dupa un joc dominat in totalitate de Romero&Co. Prima victorie a survenit pe teren propriu, scor 3-1 impotriva Venezuelei, partida in care Moreno a marcat o dubla.

Ultimul joc inaintea start-ului la Copa America le-a adus bolivienilor inca un punct, scor 1-1 pe terenul lui Chile, Moreno bifand al 6-lea gol din aceasta campanie si reusind totodata sa urce pe prima pozitie in top-ul marcatorilor.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Paraguay (4-4-2): Silva – Rojas, Gomez, Balbuena, Alonso, Arzamendia – Villasanti, Gimenez, Cardozo – Romero, Almiron

Bolivia (4-5-1): Lampe – Diego, Haquin, Jusino, Sagredo – Arce, Justiniano, Danny, Cespedes, Ramllo – Moreno

Absenti.

Paraguay:

Bolivia:

Istoric Confruntări Directe

Cea mai recenta confruntare directa a avut loc chiar in campania curenta pentru calificarile la CM. Bolivia ramane fara victorie din pozitia de oaspete impotriva Paraguayului dupa un rezultat de 2-2.

Cele mai interesante ponturi Copa America te invit sa la plasezi la Winmasters. Bookmakerii ti-au pregatit o cota de 4.20 pentru un nou gol marcat de Moreno (Bolivia).

Ponturi pariuri Paraguay – Bolivia -> Andrew.

Chiar daca au trecut 8 luni de la ultima confruntare directa, jocul din campania de calificari ramane de referinta pentru analiza partidei curente, si cred ca putem asista si de aceasta data la un rezultat de ambele marcheaza.

Paraguay a fost de departe echipa mai buna in jocul precedent, statisticile confirmand aceasta superioritate cu o posesie de 75% si un numar de 7 ocazii clare de gol. Intr-adevar, forma de moment nu este cea mai buna pentru Paraguay care s-ar putea sa aiba din nou probleme pe faza defensiva, aceasta primind gol in ultimele 4 jocuri consecutive atunci cand a purtat eticheta de gazda.

Bolivia isi pune intreaga baza in golgheterul Moreno, cel care conduce in clasamentul marcatorilor din campania pentru CM. A pus umarul la ultimele 3 goluri inscrise de Bolivia si implicit la ultimele 4 puncte din grupa, lucru care le ofera o incredere mult mai mare bolivienilor inaintea start-ului la Copa America. Pe langa acest lucru, Bolivia a reusit sa inscrie in ultimele 4 partide atunci cand s-a aflat in pozitie de oaspete.

Pronostic Paraguay – Bolivia:Ambele marcheaza – Cota 2.40