Pariul zilei propus de Lavinia – 22 martie 2019

Pariul zilei recomandat de Lavinia

 

Am reusit sa rupem seria neagra de 3 Lost-uri din proiectul „PARIUL ZILEI” si am bifat pronosticul de ieri fara nici o emotie. Toate variantele propuse in articolul de ieri au iesit si acest lucru imi ofera un tonus foarte bun pentru urmatoarele zile de Euro. Astazi v-am pregatit un pronostic interesant, cu o cota foarte frumoasa. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PARIUL ZILEI de Vineri, 22 Martie !

 

Pariul Zilei Anglia – Cehia (ora 21:45)

Grupa A pentru Calificarile la Euro, are doua mari favorite, iar acestea se intalnesc chiar in prima etapa. Anglia si Cehia sunt vazute ca si calificate dintr-o grupa din care mai face parte Muntenegru, Bulgaria si Kosovo. Clar sunt cele mai grele nume si au jucatori cu mult peste celelalte adversare, dar sa vedem cine reuseste sa ocupe prima pozitie. Bookmakerii o dau favorita pe Anglia pentru acest duel, poate si datorita avantajului ca joaca acasa, dar si a valului de jucatori tineri si talentati cu care vin tare din spate.

In ultimii ani, Anglia a ramas doar cu numele, rezultatele nefiind unele de rasunet. Au impresionat la Mondial, acolo unde au aratat ca stiu sa joace fotbal si sa marcheze foarte mult, asa ca ma astept sa ii vad un nume greu si in continuare. Se bazeaza pe un nucleu de jucatori tineri, talentati si foarte rapizi, acest lucru ajutand foarte mult la marcarea multor goluri. De cealalta parte, Cehia ramane o formatie foarte bine inghegata si incomoda pentru multi adversari, asa ca nu ma astept sa vina in aceasta seara si sa stea „capra”, doar ca intalneste un nume mare al fotbalului. Au si ei jucatori ce pot face diferenta in orice secunda si chiar ii vad sa marcheze.

Am rasfoit foarte bine oferta pe acest meci si am gasit doua pronosticuri ce imi plac. Unul ar fi interval de goluri in prima repriza 1-3 goluri la o cota de 1.49, dar foarte putine case de pariuri au aceasta varianta. Asa ca voi merge pe cel de-al doilea pronostic, acela fiind gol in ambele reprize !

Pronostic recomandat: Gol in ambele reprize, la o cota de 1.75 >> pariaza pontul aici ! 

Pariezi 25 lei pe victorie Romania cu Suedia si daca iese pariul iei 850 lei. Click AICI pentru detalii!

Pariul zilei la pariuri – 22 martie 2019

https://10pariuri.ro/bonus/betano/

Da click AICI pentru a paria pariul zilei de azi!

Pariaza AICI 5 lei pe calificare Manchester City cu Schalke la cota 30!

Statistica PARIUL ZILEI in Martie 2019

Leave a Comment: