Pariul zilei propus de Lavinia – 23 martie 2019

MECIUL ZILEI recomandat de Lavinia

 

MECIUL ZILEI de ieri a fost CASTIGATOR ! Am avut foarte mare incredere in Anglia ca va realiza o partida buna si asa s-a intamplat. Au facut spectacol in primul meci de la Euro si am avut parte de foarte multe goluri! Aceasta competitie incepe sa ma prinda din ce in ce mai mult si sper sa merg cu WIN pana la finalul ei. Astazi va recomand un pronostic la o partida ce multa lume o va ignora, dar eu am incredere ca incasam bani. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + MECIUL ZILEI de Sambata, 23 Martie !

 

Pariul Zilei Malta – Insulele Feroe (ora 19:00)

„Codasele” din grupa F (grupa Romaniei) se infrunta astazi, chiar in prima etapa a calificarii la Euro. Malta si Insulele Feroe sunt doua nume mici in fotbal si nu au nici o traditie cu acest sport, dar care au inceput sa evolueze in ultimii ani. Trebuie sa ne aducem aminte partidele tricolorilor cu Insulele Feroe, ca in multe momente ale meciului am avut emotii. Chiar daca nici ai nostrii nu joaca un fotbal frumos, vreau sa scot in evidenta ca aceste echipe au crescut in ultima perioada si nu mai primesc de la 7 in sus.

Cele doua echipe s-au intalnit si anul trecut in UEFA NATIONS LEAGUE, fiind in urna a 4-a valorica, acestea au jucat partide tur-retur in care s-a marcat foarte mult. Ma astept ca cele doua formatii sa fie foarte motivate, deoarece este singurul meci in care se pot gandii la victorie, fiind la acelasi nivel, se joaca de la egal la egal si pot aparea goluri. Daca va aduceti bine aminte, am mizat pe goluri si in intalnirile din 2018, cand bookmakerii ofereau si atunci cote IMENSE pe liniile de goluri, la fel ca si astazi.

Cota pentru Peste 1.5 goluri este cotata cu 1.57, iar din punctul meu de vedere este clar un VALUE BET. Cine doreste sa riste putin si sa prinda o cota mare, va recomand si Ambele echipe marcheaza, dar eu vreau siguranta si ma voi duce doar pe 2 goluri in meci.

Pronostic recomandat: Peste 1.5 goluri, la o cota de 1.57 >> pariaza pontul aici ! 

Pariezi 25 lei pe victorie Romania cu Suedia si daca iese pariul iei 850 lei. Click AICI pentru detalii!

Pariul zilei la pariuri – 23 martie 2019

https://10pariuri.ro/bonus/betano/

Da click AICI pentru a paria pariul zilei de azi!

Pariaza AICI 5 lei pe calificare Manchester City cu Schalke la cota 30!

Statistica PARIUL ZILEI in Martie 2019

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply