Parma – Crotone ponturi pariuri 24.04.2021

Forma Monik: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Monik
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Sambata avem duelul ultimelor clasate in Serie A. Parma si Crotone se confrunta pe Ennio Tardini, cu incepere de la ora 19.00. Gazdele sunt favorite la Fortuna.

Parerea mea este ca vom vedea un meci echilibrat, dar in acelasi timp si spectaculos. In continuare poti gasi pariul pe care il recomand.

Parma.

Trupa gialloblu nu a aratat nimic in acest sezon si are un bilant modest in campionat dupa 32 de meciuri, 3/11/18. Cu doar 3 victorii este clar ca o paste retrogradarea. Miercuri a fost invinsa pe terenul campioanei Juventus, 1-3. A fost iarasi o partida in care a condus dar a clacat ulterior.

Man a fost titular cu Juve dar mai mult a franat jocul de atac, Mihaila a intrat si el dupa pauza dar nu a avut realizari notabile. Cei doi sunt anuntati in primul 11 sambata.

Parma are o serie de 3 infrangeri si forma este slaba. Ia prea multe goluri si face partide spectaculoase. Vine dupa 5 jocuri de GG iar eu pun si de aceasta data ponturi Italia Serie A pe goluri.

Crotone.

Oaspetii nu mai au nicio sansa in opinia mea de a evita retrogradarea si se pare ca si ei au inteles asta. Ultimele evolutii au fost extrem de modeste si vin dupa 6 infrangeri la rand in Serie A. Nu degeaba sunt ultimii in clasament.

Crotone a fost invinsa miercuri acasa de Sampdoria, 0-1. Are cea mai slaba aparare din competitie si un bilant 4/3/25. Este de departe echipa cu cele mai multe meciuri pierdute.

De precizat ca 7 din precedentele 8 partide jucate de Crotone au avut gol de ambele parti. A facut si ea in general meciuri frumoase.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Parma (4-3-3) : Sepe; Busi, Osorio, Bani, Pezzella; Hernani, Brugman, Kurtic; Man, Pelle, Mihaila.

Crotone (3-5-2) : Cordaz; Magallan, Golemic, Luperto; Messias, Petriccione, Molina, Reca, Zenellato; Di Carmine, Simy.

Absenti.

Parma : Nicolussi Caviglia, Iacoponi, Inglese, Zirkzee, Cyprien, Conti, Kucka si Gagliolo.

Crotone : Benali si Marrone.

Istoric Confruntări Directe.

Partida tur a fost singura dintre aceste formatii in Serie A. Crotone s-a impus atunci, dupa un joc frumos, 2-1.

Ponturi pariuri Parma – Crotone -> Monik.

Avem aici duelul ultimelor clasate din Serie A, iar asta ma face sa cred ca va fi un meci frumos, pentru ca niciuna dintre combatante nu are ce apara. Avem de asemenea si cele mai slabe aparari din campionat, ambele cu medii de peste 2 goluri incasate pe partida. Spectacolul este garantat si eu o sa pariez pe multe goluri.

Parma vine dupa 4 partide de GG si 4+. In plus, 11 din ultimele ei 12 jocuri de campionat au avut minim 3 reusite la final. Mai mult, Crotone vine dupa 4 deplasari de GG si 5+.

Pronostic Parma – Crotone : Peste 2.5 goluri – Cota 1.68

Leave a Comment: