Parma – Napoli ponturi pariuri 20.09.2020

Forma IulianBNG: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat

In primul meci din acest sezon de Serie A, Parma primeste vizita celor de la Napoli. Meciul se va juca Duminica de la ora 13:00 pe Stadio Ennio Tardini. Vezi ce pronostic cu cota de 1.60 am gasit la PublicWIN pentru acest meci.

parma - napoli ponturi pariuri

Parma

In aceasta pauza, Parma a disputat 3 meciuri amicale. A castigat contra celor de la Carpi si Pro Sesto dar a pierdut cu Empoli.

In sezonul trecut a terminat pe locul 11, avand 49 de puncte fiind la doar 3 puncte de locurile europene. Parma sta foarte prost la capitolul defensiva, ei au primit gol in ultimele 14 meciuri disputate in Serie A. Sezonul trecut au primit in total 57 de goluri.

A transferat jucatori in valoare de 51 de milioane de euro in aceasta vara, cel mai scump fiind Inglese de la Napoli cumparat cu 18 milioane de euro.

Parma Napoli pariuri 20 septembrie 2020

Napoli

A fost eliminata in optimile UCL de Barcelona in aceasta vara cu scorul de 3-1. Dupa acel meci, Napoli a mai disputat 2 meciuri amicale cu Teramo si Pescara, ambele au fost castigat cu scorul de 4-0.

In sezonul trecut, Napoli a terminat pe locul 7 in clasament avand 62 de puncte. In cele 19 meciuri disputate acasa, Napoli a castigat 10 meciuri si a pierdut 6. Oaspetii au un singur meci in ultimele 10 in care n-au reusit sa inscrie cel putin un gol.

Victor Osimhen este cel mai scump transfer din istoria celor de la Napoli, acesta fiind cumparta cu 70 de milioane.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Parma (4-3-1-2): Sepe – Pezzella, Alves, Iacoponi, Darmian – Grassi, Brugman, Hernani – Kucka – Gervinho, AInglese

Napoli (4-4-2): Ospina – Lorenzo, Manolas, Kulibaly, Rui – Ruiz, Demme, Zielinski – Politano, Osimhen, Insigne

Absenti.

  • Parma : Riccardo Gagliolo este accidentat iar Jasmin Kurtic este suspendat.
  • Napoli : Kevin Malcuit este accidentat.

Istoric Confruntari Directe.

  • In sezonul trecut, Parma a castigat ambele meciuri contra celor de la Napoli.
  • In ultimele 10 confruntari, Napoli a castigat 5 confruntari iar Parma 4.

Pont Chelsea – Liverpool, cota 1.60!

Ponturi pariuri Parma – Napoli – IulianBNG.

Parma are 7 infrangeri in ultimele 10 meciuri oficiale disputate acasa. Ei au primit gol in 9 din ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu. In 8 din precedentele 10 meciuri disputate in Serie A, Parma a primit minim 2 goluri.

Adversara sa, Napoli are doar 5 victiorii in ultimele 10 meciuri disputate in deplasare. Contra celor de la Parma a castigat 15 partide din ultimele 32 disputate.

Am sa mizez pe o victorie a celor de la Napoli in acest meci, eu cred ca isi vor razbuna ultimele 2 esecuri contra celor de la Parma.

Pronostic Parma – Napoli : Victorie Napoli – 1.60

Leave a Comment:

Open

Close