Parma vs Spal ponturi pariuri 08.03.2020

parma spal ponturi pariuri

Spal este cu un pas in Serie B si nu stiu daca jucatorii mai sunt motivati. De partea cealalta, parma este destul de aproape de locurile europene si va trage tare sa obtina acest lucru. Meciul va incepe duminica la ora 13:30 pe stadionul Ennio Tardini, insa tribunele vor fi goale.

parma spal ponturi pariuri

Parma

Face un sezon foarte bun pentru ca in 24 de runde a strans 35 de puncte si astfel este pe locul 9. Este la numai 4 puncte de ultimul loc european. A marcat 32 de goluri si a incasat 30.

Pe teren propriu a jucat in aceeasi maniera pentru ca in 12 meciuri are 6 victorii, un rezultat de egaltiate si 5 infrangeri.

Forma de moment este inconstanta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate.

parma vs spal ponturi pariuri

Spal

Face un sezon foarte slab pentru ca in 25 de etape a acumulat numai 15 puncte si astfel este pe ultimul loc. Este la o distanta de 8 puncte fata de primul loc salvator. A marcat 19 goluri si a incasat 44.

In deplasare a jucat in aceeasi maniera fiindca in 13 meciuri are 2 victorii, un rezultat de egalitate si 10 infrangeri.

Forma de moment este foarte slaba deoarece in ultimele 5 jocuri de campionat are 5 infrangeri.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Parma (4-3-3): Colombi – Gagliolo, Alves, Iacoponi, Darmian – Kurtic, Brugman, Kucka – Gervinho, Cornelius, Kulusevski.

Spal (4-3-1-2): Berisha – Cionek, Bonifazi, Zukanovic, Reca – Missiroli, Valdifiori, Castro – Valoti – Floccari, Petagna.

[thrive_link color='green' link='https://10pariuri.ro/Betano.com' target='_self' size='medium' align='aligncenter']Vezi toate cotele pentru Parma vs Spal[/thrive_link]

Absenti.

Parma: Hernani, Roberto Inglese, Luigi Sepe, Alberto Grassi, Vincent Laurini, Matteo Scozzarella, Antonino Barilla (accidentati).

Spal: Bryan Dabo, Federico Di Francesco (accidentati) / Gabriel Strefezza (suspendat).

Istoric Confruntări Directe.

  • Cele 2 formatii s-au mai intalnit numai de 3 ori pana in acest moment si Spal s-a impus de fiecare data. In tur Spal a castigat cu 1-0 pe teren propriu.

Ponturi pariuri Parma vs Spal – Catalin.

Chiar daca Spal este intr-o forma dezastruoasa si nu prea mai are sanse sa se salveze, a reusit sa inscrie in fiecare din ultimele 5 meciuri si asta imi da de inteles ca isi creeaza faze de poarta.

Nu voi miza pe solist sau pe goluri ci pe cornere pentru ca am gasit cateva statistici interesante. Parma a obtinut in medie pe teren propriu 6.42 cornere, in total media fiind de 12.67. Spal a obtinut in medie in deplasare 4.31 cornere, in total in meci media fiind de 11.54.

Avand in vedere aceste lucruri, ma astept sa fie un joc deschis, cu multe faze de poarta si cred ca sunt sanse mari sa se obtina  cel putin 10 cornere.

Pronostic & Cota: peste 9.5 cornere – 1.51

[thrive_link color='blue' link='https://10pariuri.ro/Betano.com' target='_self' size='small' align='center']Pariază pontul Aici![/thrive_link]