Caută
Close this search box.

Partizan – Feyenoord ponturi pariuri 10.03.2022

partizan feyenoord ponturi pariuri

Partizan primeste vizita olandezilor de la Feyenoord in cadrul mansei tur din optimile Conference Leauge in aceasta seara de la ora 19:45 pe stadionul din Belgrad. Formatia olandeza nu a disputat nicio partida europeana in 2022, in timp ce sarbii vin dupa o dubla mansa castigatoare in fata cehilor de la Sparta Praga, astfel ca se anunta un duel extrem de interesant.

Partizan.

Unul dintre cele mai echilibrate dueluri din turul precedent al Conference League a avut-o in prim plan pe formatia sarba, Partizan, care a reusit calificarea in detrimentul celor de la Sparta Praga dupa 3-1 la general.

Formatia lui Stajonevic a luat o optiune serioasa in privinta calificarii dupa 1-0 la Praga unde Meniq a fost eroul sarbilor cu golul din minutul 78 care a concluzionat totodata si o prestatie solida pe faza defensiva din partea alb-negrilor.

Gomes a rezolvat mansa retur pentru sarbi inca din minutul 24 dupa ce a realizat dubla, iar Partizan nu a mai avut nicio emotie in privinta calificari.

De atunci, trupa lui Stajonevic a inregistrat 2 victorii si o infrangere in campionat, fiind in continuare lider cu 71 de puncte, cu 4 etape ramase pana la finalul sezonului regulat.

Feyenoord.

Formatia olandeza nu a disputat nicio partida europeana in 2022 in urma calificarii directe in optimile Conference League dupa ce a incheiat grupa E de calificare pe prima pozitie.

Echipa lui Slot a terminat fara infrangere seria de 6 partide din cadrul grupelor, inregistrand 4 victorii si 2 egaluri in compania celor de la Slavia Praga, Union Berlin si Maccabi Haifa.

De la jumatatea lunii ianuarie si pana in prezent odata cu revenirea competitiei interne, Feyenoord a semnat 4 victorii consecutive pana la finalul lunii februarie, iar de curand a intrat intr-o perioada nefasta, inregistrand 2 partide fara succes dupa 1-2 la Alkmaar si 1-1 cu Groningen in ultima runda de campionat.

Cu toate acestea, ramane pe podium in Eredivisie, mai exact pe locul 3, avand 52 de puncte, cu 8 mai putine decat liderul Ajax.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Partizan (4-2-3-1): Popovic; Miletic, Vujacic, Sanicanin, Urosevic; Jojic, Zdjelar; Markovic, Natcho, Menig; Terzic

Feyenoord (4-2-2-2): Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Kokcu, Aursnes; Jahanbakhsh, Sinisterra; Dessers, Linssen

Absenti.

  • Partizan:
  • Feyenoord:

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua formatii se afla la prima intalnire din istorie.

Ponturi pariuri Partizan – Feyenoord -> Andrew.

Consider ca avem toate sansele sa vedem goluri la Belgrad acolo unde se intalnesc doua formatii cu potential ofensiv, mizand asadar pe un rezultat de ambele marcheaza din oferta celor de la PublicWin. Vezi in acest articol cu Pareri PublicWin ce spun specialistii despre casa de pariuri.

Partizan are moralul ridicat dupa calificarea in optimi in detrimentul celor de la Sparta Praga. Revine pe teren propriu acolo unde nu a mai pierdut din octombrie 2021, chiar in Conference League.

A marcat in ambele partide cu Sparta si cred ca poate repeta scenariul, mai ales la Belgrad.

Feyenoord porneste cu prima sansa in aceasta dubla mansa insa elevii lui Slot nu au disputat nicio partida europeana in 2022.

Revin asadar in deplasare acolo unde au marcat in 2 din cele 3 partide din grupa, dar a fost cea mai spectaculoasa formatie, avand in 11 goluri la activ. A marcat in toate deplasarile din 2022 si sunt convins ca o poate face si in Serbia.

Pronostic Partizan – Feyenoord: Ambele marcheaza – 1.90