Poli Iasi – CFR Cluj ponturi pariuri 29.11.2020

poli iasi cfr cluj ponturi pariuri 29112020

Campioana Romaniei en-titre joaca in inchiderea zilei de sambata in Cupa intr-un duel cu Poli Iasi si cauta o victorie ce le-ar reface moralul dupa seria mai slaba de rezultate. VEZI mai jos pronosticul de cota 2.12 oferit la agentia de pariuri online Betano!

poli iasi cfr cluj ponturi pariuri 29112020

Poli Iasi.

Echipa din Copou trece printr-o perioada extrem de neagra din punct de vedere al rezultatelor, acestia obtinand o singura remiza in ultimele 5 partide, iar ultimele 4 pierzandu-le la scor.

Echipa sta ingrozitor din punct de vedere defensiv, acestia primind gol in fiecare meci din acest sezon de Liga 1, mai putin in prima etapa, iar de obicei defensiva se dezintegreaza in momentul in care echipa trebuie sa se deschida pentru a reveni pe tabela.

Daniel Pancu trebuie sa gaseasca cat mai rapid solutii pentru problemele pe care echipa le arata, altfel i-am putea vedea pe ieseni angrenati intr-o lupta pentru evitarea retrogradarii la finalul acestui sezon.

CFR Cluj.

Echipa lui Dan Petrescu pare ca se afla pe finalul unui ciclu de performanta, echipa incepand sa dea in acest sezon semne de slabiciune, ei ocupand doar pozitia a treia dupa 11 etape, la 6 puncte in fata liderului FCSB, iar in Europa e pe pozitia a treia, la 3 puncte in spatele celor de la Young Boys.

CFR a cunoscut o singura data in ultimele 5 partide gustul victoriei, castigand in deplasare cu FC Arges, scor 2-0, iar un meci cu o adversara de acelasi calibru, asa cum este Poli Iasi, le poate relansa sezonul clujenilor.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Poli Iasi (4-3-3): Axinte, Onea, Cabral, Baxevanos, Busu, Passaglia, Breeveld, Vanzo, Calcan, Cristea, Popadiuc.

CFR Cluj (4-3-3): Sandomierski, Susic, Ciobotariu, Burca, Latovlevici, Paun, Soares, Itu, Pereira, Costache, Chipciu.

Absenti.

Poli Iasi: Niciunul.

CFR Cluj: Niciunul.

Istoric Confruntari Directe.

Sezonul trecut a avut loc ultima partida directa intre cele doua echipe, partida soldata cu victoria iesenilor, scor 2-1.

Ponturi pariuri Poli Iasi – CFR Cluj – AlexK.

Cupa Romaniei parea o competitie mai putin atractiva pentru jucatorii clujeni, acestia fiind angrenati intr-o lupta pentru un nou titlu, dar si pentru o calificare in primavara europeana.

Datele problemei s-au schimbat dupa rezultatele mai putin stralucite din ultima perioada, iar cupa poate deveni un trofeu ce ar salva un sezon ratat pentru trupa lui Dan Petrescu, iar o victorie poate oricand sa intoarca soarta unui sezon.

De aceea cred ca CFR va aborda cu maxima seriozitate aceasta partida si va invinge, iar meciul va avea cu siguranta parte de mai multe goluri, iesenii vazandu-se nevoiti sa atace si sa lase spatii libere in aparare de care experimentatii atacanti clujeni vor profita.

Pronostic Poli Iasi – CFR Cluj: 2 & Peste 1.5 – Cota 2.12!