Poli Iasi – Hermannstadt ponturi pariuri 12.04.2021

poli iasi hermannstadt ponturi pariuri

Stadionul Emil Alexandrescu din Copou gazduieste ultima partida din sezonul regulat a celor de la Poli Iasi, formatia moldoveana urmand sa dea piept de la ora 17:30 cu Hermannstadt. Este o intalnire ce le vizeaza pe ultimele formatii din Liga 1, iar asteptarile sunt mari la nivel ofensiv acolo unde ambele echipe reusesc sa surprinda in mod placut in aceasta perioada.

poli iasi hermannstadt ponturi pariuri 30062020

Poli Iasi.

Chiar si cu toate problemele care sunt la clubul iesean, iata ca echipa lui Nicolo Napoli reuseste sa se mentina cu oarecare sansa pentru evitarea retrogradarii.

Iesenii sunt ultimii intr-adevar in Liga 1 cu 22 de puncte si nu au nicio sansa sa evite acest lucru in finalul de sezon, dar pot incepe play-out-ul cu o diferenta ceva mai mica de puncte fata de restul combatantelor. Doua victorii in ultimele trei jocuri pentru alb-albastrii care au prins curaj dupa succesul cu Dinamo.

Din pacate, in deplasarea de la Clinceni, iesenii nu au reusit sa aiba aceeasi motivatie, pierzand cu 1-2, dar si-a luat revansa la Ovidiu unde s-a impus impotriva Viitorului cu acelasi scor, reusind chiar inlaturarea lui Mircea Rednic de pe banca constantenilor.

Hermannstadt.

Situatia clubului sibian se prezinta cu mult mai bine la nivel financiar insa iata ca echipa lui Eugen Beza este la doar cateva puncte de ultima pozitie din Liga 1.

Ocupa asadar locul 15 cu un total de 25 de puncte si este de departe una din formatiile care se va lupta pentru evitarea retrogradarii. Dupa victoria cu FCSB din luna februarie, alb-rosii au inregistrat o serie de 4 infrangeri si un egal inaintea descatusarii din ultima etapa contra celor de la FC Arges.

Chiar daca nu au practicat cel mai solid fotbal in partida cu formatia din Trivale, eficienta la finalizare a fost maxima din partea lui Yazalde&Co, reusind sa se impuna in final cu 4-1, trei goluri fiind marcate in repriza secunda.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Poli Iasi (4-3-3): Branescu – Busu, De Iriondo, Popa, Onea – Vanzo, Passaglia, Vega – Popadiuc, Djuranovic, Stan

Hermannstadt (4-4-1-1): Cristiano – Matel, Matricardi, Stoica, Oprut – Sebaihi,Yazalde, Dalbea, Buzan – Aosman, Bagaric

Absenti.

Poli Iasi :
Hermannstadt : Belu-Iordache

Istoric Confruntări Directe

Aproape de finalul anului 2020, Poli Iasi reusea sa bifeze cea de a 4-a victorie din Liga 1 tocmai in deplasarea cu Hermannstadt, castigand in final cu 1-0 grazie unui gol marcat de Andrei Cristea din penalty.

La Superbet poti plasa ponturi pariuri din Liga 1 alaturi de o cota de 3.10 pentru un rezultat de egalitate in aceasta dupa-amiaza la Iasi.

Ponturi pariuri Poli Iasi – Hermannstadt -> Andrew.

Iti spun de pe acum ca nu voi risca pe un un pariu solist in aceasta dupa-amiaza si voi miza la piata de goluri, ambele formatii avand evolutii foarte bune la nivel ofensiv in aceasta perioada.

Poli Iasi a avut o evolutie extrem de pragmatica la Ovidiu si nu este de mirare ca a reusit sa marcheze de doua ori. O face de trei etape incoace si nu are de ce sa scada ritmul tocmai impotriva unei combatante la retrogradare.

Hermannstadt vine si ea dupa o replica pe masura la nivel ofensiv in fata pitestenilor de la FC Arges. Poate ca cele 4 goluri marcate nu reflecta intru totul evolutia sibienilor, dar cred ca pot ramane la fel de periculosi si in aceasta dupa-amiaza, mai ales ca au in fata cea mai slaba defensiva din Liga 1.

Pronostic Poli Iasi – Hermannstadt:2-5 goluri – Cota 1.50