Caută
Close this search box.

Politehnica Timisoara – FC Arges ponturi pariuri 01.12.2021

poli timisoara fc arges ponturi pariuri

Partida serii din sferturile de finala ale Cupei Romaniei va avea loc pe Stadionul Dan Paltinisanu din Banat unde Politehnica Timisoara primeste vizita alb-violetilor de la FC Arges incepand cu ora 18:30. Oaspetii pornesc cu prima sansa la calificare si au toate motivele sa creada in accederea in turul urmator, mai ales din prisma adversarului pe care il intalnesc.

Politehnica Timisoara.

Banatenii nu se descurca prea bine in actuala stagiune de campionat unde ocupa doar locul 15 cu 17 puncte stranse pana acum, fiind la 8 puncte distanta de zona de play-off, un interval de puncte ce nu mai pare asa de greu de recuperat dupa restart-ul din ultima vreme.

Formatia din Banat a pus capat unei serii lungi de rezultate negative, iar in acest moment vine dupa doua victorii consecutive in Liga a 2-a contra celor de la FC Brasov (1-0) si Steaua Bucuresti (2-1). 

In partida din runda precedenta, alb-violetii au reusit sa revina in partea a doua si sa castige in final cu 2-1 grazie unor goluri marcate de Ursu si Mera in ultimele 10 minute ale partidei.

In optimile de finala, Politehnica Timisoara s-a duelat cu Rapid, partida in care formatia giulesteana era favorita, dar alb-violetii au profitat de problemele de lot ale clubului visiniu si au reusit sa se impuna cu 2-0.

FC Arges.

Spre deosebire de formatia gazda, echipa din Trivale activeaza in primul esalon din fotbalul romanesc, aflandu-se in acest moment in goana ocuparii unui loc de play-off, obiectiv ce nu a reusit sa il atinga in stagiunea precedenta, desi a fost foarte aproape.

Antrenata de la margine de cuplul de antrenori, Prepelita-Ianovischi, formatia din Trivale ocupa locul 7 in clasament cu un total de 27 de puncte, aflandu-se la unul singur in spatele celor de la FC Botosani, grupare ce ocupa ultima pozitie de play-off in acest moment.

La fel ca in cazul formatiei gazda, FC Arges vine si ea dupa doua victorii consecutive in campionat, reusind acest lucru impotriva celor de la Univ Craiova (3-2) si UTA (1-0).

Echipa lui Ianovschi si Prepelita a trecut la limita in turul precedent din Cupa Romaniei, chiar in Stefan cel Mare de Dinamo, scor 2-1.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Poli Timisoara (4-4-2): Paduraru – Oanea, Mera, Scutaru, Sofran – Andrei, Ignea, Lazar, Ursu – Gerbi, Birnoi. 

FC Arges (4-2-3-1): Croitoru – Latovlevici, Ferreira, Turda, Tofan – Colli, Raynov – Isfan, Viana, Honciu – Said. 

Absenti.

  • Politehnica Timisoara:
  • FC Arges:

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua formatii s-au intalnit ultima oara in Liga a 2-a in 2019 cand Timisoara reusea sa treaca fara emotii de gruparea pitesteana, scor 3-0.
  • Citeste articolul Bonus fara depunere la pariuri si vezi cum poti accesa suma de bani propusa de cele mai importante agentii de pariuri din Romania.

Ponturi pariuri Politehnica Timisoara – FC Arges -> Andrew.

Consider ca este o diferenta de valoare si de experienta semnificativa intre cele doua formatii, mizand cu mare incredere pe cel putin o repriza castigata de pitesteni, pronostic ce l-am ales din oferta celor de la Netbet.

Politehnica Timisoara vine intr-adevar dupa doua victorii in campionat si are toate motivele sa aspire la o participare in semifinalele Cupei Romaniei. Totusi, are un lot net inferior si cred acest lucru se va simti mult mai bine de aceasta data, fiind totusi o diferenta fata de jocul cu Rapid in care trupa giulesteana nu a fost implicata la fel de mult precum o arata trupa argeseana.

Alb-violetii au prins curaj dupa ultimele rezultate din Liga 1 si pot forta fara doar si poate calificarea in semifinale. Au trecut la limita de Dinamo in turul precedent si pare greu de crezut ca nu va reusi acest lucru tocmai in fata unei formatii din liga secunda. A pierdut doar pe terenul FCSB-ului si Craiovei in deplasarile din campionat si doar lipsa de concentrare ar putea duce la un rezultat negativ.

Pronostic Politehnica Timisoara – FC Arges: FC Arges castiga minim o repriza – 1.55